Reklama

Reklama

Still: Příběh Michaela J. Foxe

  • USA Still: A Michael J. Fox Movie
Trailer

Obsahy(1)

Nevysoký klučina z kanadské vojenské základny se v 80. letech stane mezinárodním popkulturním miláčkem, jen aby jeho život změnila konsternující diagnóza. Co se stane, když se nevyléčitelný optimista ocitne tváří v tvář nevyléčitelné chorobě? (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Michael J. Fox tak si primárně vzpomenu na postavu Martyho McFlye a legendární trilogii návrat do budoucnosti a na druhém místě i na komediální seriál všichni starostovi muži. Popravdě jsem život tohoto herce nějak zásadně v poslední době nesledoval a byl jsem místy docela v šoku jak se momentálně má. Šlo vidět, že si sáhl na dno, ale přesto dokáže svůj osud brát s humorem a obrovskou oporou pro něj je i jeho rodina, včele s úžasnou ženou. Další názorná ukázka toho, že člověk by si měl užívat každého dne svého života a vážit si všeho dobrého okolo sebe...90%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príjemné vidieť, že napriek všetkému je to človek plný humoru a zábavy aj naďalej. A nebojí sa ísť s kožou na trh a otvoriť sa. Pravdivý film o živote, o ušľachtilom znášaní vlastného osudu, o boji proti utrpeniu, chorobám a všetkým protivenstvám. Čo nezvládol každý, jeho kolegovia z branže ako Robin Williams či Tony Scott to vyriešili inak. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

"Actors don't become actors because they are brimming with self confidence. An actor's burning ambition is to spend as much time as possible pretending to be somebody else." ... perfektně natočený dokument o mým oblíbeným hercovi. od těžkých začátků, po úspěch, až k parkinsově chorobě; to je život michaela j. foxe. žijící legenda povyprávěla o svém herectví a kruté nemoci, kvůli které nemůže zůstat na jednom místě. ale na jednom místě nezůstával nikdy. ani když byl dvouletý chlapeček. ani když byl přijat do své první televizní role. nic už ho nezastaví.... zhlédnuto na apple tv+ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Citlivý, smutný ale zároveň povznášející dokument, který díky výborné režii, funguje jako plnohodnotný životopisný film a ne jen jako skupina mluvících hlav. Michael J. Fox je jeden z nejsympatičtějších herců všech dob a jeho boj s nemocí je povzbuzující i emočně silný a výslednému pocitu pomáhá celkové pojetí s filmovými sekvencemi, které nebylo jednoduché dát do dané podoby. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Moc hezky zpracovaný životopisný dokument se silnou emotivní stránkou a odzbrojující upřímností a otevřeností.. Nesmírně obdivuji houževnatost, s jakou Michael J. Fox bojuje o každý svůj krok.. Velice příjemné bylo nahlédnutí do rodinného zázemí, vzpomínání na první role, osudové setkání s životní láskou Tracy, mimochodem i tahle dáma zaslouží smeknutí klobouku a poklonu.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nejlepší filmy roku dle spolků amerických kritiků

Nejlepší filmy roku dle spolků amerických kritiků

27.12.2023

Prosinec každoročně bývá obdobím, kdy ve Spojených státech většina různých spolků a asociací filmových kritiků vydává své žebříčky a ocenění pro nejlepší filmové počiny a tvůrčí výkony uplynulého… (více)

Reklama

Reklama