Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Homm odhaluje, jak se společnost Intaverse propojuje s Crowleyho ústředním plánem, zatímco jej pomalu svírají síly. (SkyShowtime)

Recenze (4)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina epizody nic moc. Nechápu, jak profesionální tým není schopný zlikvidovat jednoho blázna, jednu ženu, jednoho podnikatele a jednoho dědka. V druhé polovině se ale karta obrací a my se konečně dozvídáme (celý) příběh z první epizody ohledně původního týmu a „obyčejného“ deliver guye. To mělo grády a vlastně zachránilo celou epizodu. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále je to neoriginální slátanina, ale velmi dobře koukatelná, pokud by byli i ostatní herci na úrovni Dance, šlo by to brát ještě víc. Nejzoufalejší ve smyslu nejneuvěřitelnější je jasně plastový Kiefer, ačkoliv snažící se Meta Golding to nevzala též za ten nejautentičtějšú konec lana. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Proč nás tu necháš přemýšlet, když už máš všechno připravený?“ První část epizody se docela vleče, každopádně už minule nám asi všem došlo, že výbuch plynu byla jen kamufláž. K událostem z prvního dílu se nicméně detailně vracíme. Tatík má každopádně (jak jinak) další tajemství a postupně odkryje všechno, co dosud o Johnově „starém týmu“ tajil. Obří skládačka se dál dostává do kupy a vzápětí i rozpadá, Johnův obličej nadále visí na obrazovkách v hlavních zpravodajských relací. A stále silněji vnímáme, že jsme ve světě, ve kterém chce někdo tahat za mocné nitky budoucnosti. Pořád to vyžaduje značnou diváckou pozornost, přiznám se, že úplně poctivý divák nejsem a na (přepálenou) hru tvůrců tak úplně nepřistupuju. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama