Reklama

Reklama

Django


Nový Babylón (E01)

(epizoda)
Francie / Itálie, 2023, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V Texasu založili v roce 1872 John Ellis, bývalý otrok, a Sarah, mladý sirotek, město vyděděnců Nový Babylon. Právě sem přijíždí osamělý Django, který se pustil do pátrání po vrahovi své rodiny. Zde nachází svou dceru Sarah, jedinou přeživší masakru. (Canal+ Action)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod hned objasní, že se jedná o další rádoby protirasistický seriálový počin, po seriálu 'Bojovník' (2019-20), v další westernové adaptaci. A samozřejmě nechybí ani tolik populární BLM Lebensborn. Začíná se scénou zápasu, ve kterém si lidé vsázejí na vítěze. To musí být také všude? A tak se tím představí hlavní hrdina. Django, ke kterému se černoši, v 'rovnoprávném' městečku, chovají, jako jinde běloši k černochům. BLM ideologie v plné palbě. Zajímavá vražedná scéna s Elizabeth, s tváří Noomi Rapace, vyvolávající tajemný otazník. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi kostýmy, hudba, natáčecí lokace a výprava. To vše je na velice slušné úrovni a je vidět, že se seriálu chopili zkušení tvůrci, kteří mají zkušenosti s velkými produkcemi. Ani si úplně nemůžu stěžovat na herecké obsazení. Mattias Schoenaerts má určité charisma a kukuč Aragorna, takže se o hlavní roli nebojím. O co se ale už mnohem více bojím, je samotný příběh. První díl vás má vtáhnout, já se ale místy nudil. ()

Reklama

Galerie (50)

Reklama

Reklama