Reklama

Reklama

Django


Nový Babylón (E01)

(epizoda)
Francie / Itálie, 2023, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V Texasu založili v roce 1872 John Ellis, bývalý otrok, a Sarah, mladý sirotek, město vyděděnců Nový Babylon. Právě sem přijíždí osamělý Django, který se pustil do pátrání po vrahovi své rodiny. Zde nachází svou dceru Sarah, jedinou přeživší masakru. (Canal+ Action)

Recenze (2)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi kostýmy, hudba, natáčecí lokace a výprava. To vše je na velice slušné úrovni a je vidět, že se seriálu chopili zkušení tvůrci, kteří mají zkušenosti s velkými produkcemi. Ani si úplně nemůžu stěžovat na herecké obsazení. Mattias Schoenaerts má určité charisma a kukuč Aragorna, takže se o hlavní roli nebojím. O co se ale už mnohem více bojím, je samotný příběh. První díl vás má vtáhnout, já se ale místy nudil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod hned objasní, že se jedná o další rádoby protirasistický seriálový počin, po seriálu 'Bojovník' (2019-20), v další westernové adaptaci. A samozřejmě nechybí ani tolik populární BLM Lebensborn. Začíná se scénou zápasu, ve kterém si lidé vsázejí na vítěze. To musí být také všude? A tak se tím představí hlavní hrdina. Django, ke kterému se černoši, v 'rovnoprávném' městečku, chovají, jako jinde běloši k černochům. BLM ideologie v plné palbě. Zajímavá vražedná scéna s Elizabeth, s tváří Noomi Rapace, vyvolávající tajemný otazník. ()

Reklama

Galerie (50)

Reklama

Reklama