Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Trochu přeemotizovaný film s hodně zajímavým nápadem a ztvárněním, skvělou Kamenovou hudbou a skvěle hrajícími herci, přičemž mi tam akorát trochu neseděl Robin. Nějak si nemůžu pomoct, stále ho vidím akorát jako potrhlého komedianta a i přes lehce (teda skutečně hodně lehce) podobného Krále rybáře jsem mu roli nedokázal uvěřit. ~~~ 3,5* mj. za vizuál. ~~~ Podobný námět i ztvárnění: Pevné pouto. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý film, ale spíš je otázka, který film je obvyklý, ve kterém se Robin Williams objeví, i když tenhle trošičku překračuje všecky jeho ostatní filmy, protože tohle je film, který rozhodně stojí za zamyšlení, minimálně. Ten příběh...jeho průběh, věřím, že ne každý s tím bude souhlasit, a plno lidem se to zřejmě i nebude líbit, spíš je to otázka citu, jak se na danou věc kdo kouká. Hlavní je, že tenhle příběh přesevšecko zlo, které v sobě zezačátku má, se snaží probít do pozitivního konce a nutno dodat, že se mu to docela příjemně daří. Zásadní na tom všem je hlavně ten příběh, který rozhodně za uvažování stojí. ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne sa jedna o jednu obrovsku vizualnu a hlavne emocialnu bombu. Ja viem, ze vo filme je nespocetne mnozstvo klise a moralizacie a viem, ze to ma par scenaristickych chyb, ale aj tak ma film skoro polozil na lopatky. Vsetko to utrpenie, sklamanie, nadej, stastie... vo mne vyvolalo silny gejzir emocii. Totalnu poklonu si zasluzi Pan Herec R.Williams, ktory predvadza "one man show" takmer v divadelnom prevedeni. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Hezky si to ten Vincent Ward namaloval. Brodění se v záplavě olejových barev je jedna strana mince, ta oku i duši lahodící. Jakoby člověk byl jen na drátkách a poletoval v (ne)čase a prostoru podle vzoru - jak si to uděláš, tak to máš - věř si malý lidský člověče. Jenže tahle mince má i svou druhou stranu, která se příčí v jícnu a nelze spolknout. Malý červ nahlodávající tohle barvičkové jablko. Překombinované strašidlení v krasosnění. Wardovy sny přicházejí a ty moje odcházejí. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tak tady se Vincent Ward strefil u me primo do cerneho. Krasny pribeh a perfektni Robin Williams, ktereho ja mam rad. Fantasie a jiny rozmer s krasnymi barvami je presne to kam chci utect. A kde jinde se mi to muze povest nez ve filmech jako je tento? Skoda jen ze to bylo prilis preslazene a s cukrovou vatou na konci :-( ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • Původně hudbu pro film složil Ennio Morricone, jeho hudbě ale nebyla využita a nebyl ani udán důvod, proč tomu tak je. (..Lucas..)
  • Mezi lidmi, kteří létají ve velké knihovně, se objevila také režisérova matka. (..Lucas..)

Reklama

Reklama