Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tak tady se Vincent Ward strefil u me primo do cerneho. Krasny pribeh a perfektni Robin Williams, ktereho ja mam rad. Fantasie a jiny rozmer s krasnymi barvami je presne to kam chci utect. A kde jinde se mi to muze povest nez ve filmech jako je tento? Skoda jen ze to bylo prilis preslazene a s cukrovou vatou na konci :-( ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak silene utoci na city, ale bohuzel se mu to vubec nedari. Pribeh je dost zajimavej, ale po uvodni zhruba pulhodine a presunuti do nebe, film zacne nudit. Nastesti s cestou do pekla se film konecne trochu rozjede. A samotny peklo je udelany docela mrazive. Ono trikova stranka je asi nejvetsi klad, protoze i kdyz se film desne tahne, je aspon na co koukat. A ty radoby dojemny flashbacky s silene nudnejma dialogama me akorat stvali. Williams hraje narozdil od Goodinga skvele, jen mi do role moc nesed, ma vetsinou furt ten svuj vtipnej vyraz. Ale rozhodne stoji film za skouknuti. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý film, ale spíš je otázka, který film je obvyklý, ve kterém se Robin Williams objeví, i když tenhle trošičku překračuje všecky jeho ostatní filmy, protože tohle je film, který rozhodně stojí za zamyšlení, minimálně. Ten příběh...jeho průběh, věřím, že ne každý s tím bude souhlasit, a plno lidem se to zřejmě i nebude líbit, spíš je to otázka citu, jak se na danou věc kdo kouká. Hlavní je, že tenhle příběh přesevšecko zlo, které v sobě zezačátku má, se snaží probít do pozitivního konce a nutno dodat, že se mu to docela příjemně daří. Zásadní na tom všem je hlavně ten příběh, který rozhodně za uvažování stojí. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne sa jedna o jednu obrovsku vizualnu a hlavne emocialnu bombu. Ja viem, ze vo filme je nespocetne mnozstvo klise a moralizacie a viem, ze to ma par scenaristickych chyb, ale aj tak ma film skoro polozil na lopatky. Vsetko to utrpenie, sklamanie, nadej, stastie... vo mne vyvolalo silny gejzir emocii. Totalnu poklonu si zasluzi Pan Herec R.Williams, ktory predvadza "one man show" takmer v divadelnom prevedeni. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

I found you in hell. Don´t you think I could find you in New Jersey? 1) Na filmu asi nejvíce zaujme výtvarné zpracování. Barvité zobrazení nebe jako šíleného snu impresionistického malíře je překonáno vskutku hrůzostrašnou podobou očistce i pekla samotného. Musím však poznamenat, že mě děsí i to předváděné nebe._____ 2) Snaha o duchovní přesah v podobě jakéhosi reinkarnačního katechismu dopadla podstatně hůře. Naivní dialogy presentují "život po životě" v duchu hollywoodského mainstreamu jako trochu, pravda, odlišný způsob existence u sousedů za kopcem, nicméně však ne natolik, aby to nešlo v pohodě popsat, nafilmovat a promítnout (ne)nadšeným diváckým masám. K tomu autor knižní předlohy Richard Matheson: I will not comment on What Dreams May Come except to say that a major producer in Hollywood said to me, 'They should have shot your book.' Amen._____ 3) Ani ukňouraný Robbie Williams (jinak můj oblíbený herec) mi nepřipadal jako vhodný výběr._____ 4) Film postrádá i vtip a nadhled (když už ho tedy nemohu brát vážně)._____ 5) Nejhorší však, co mohu říci, je, že jsem se chvílemi dosti nudil._____ 6) A tak mě nejvíce zaujala výzva, kterou bych rád adresoval některým jedincům: Elevator to Hell. Going up! ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • Annie Nielsenová (Annabella Sciorra) má nad postelí pověšený Robin Williams) prochází kolem rytiny „Dante a papež Hadrián V.“ od francouzského grafika Gustava Dorého. (ČSFD)

Reklama

Reklama