Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky naprosto ojedinělý a velmi vyspělý film, jehož cit pro detail a emocionální náboj skutečně docení nejlépe jen ti, kteří zažili podobné věci o kterých pojednává. Tvůrci se vyřádili na vizuální a estetické stránce, ale i herecky poměrně silné. Williams si stále drží trend, že nedokáže hrát v tak úplně "normálním" filmu. První polovina je za plný počet, je celistvá, plná emocí, osudovosti. Druhá je ponurejší, už se více kouskuje a následne i drolí a komplikuje. V neposlední řadě je divácky mnohem méně přívětivá. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nieco hrozne...vyzeralo to ako skryta reklama na LSD...Ak este raz budem pozerat film s tym "hercom" Williamsom tak nech ma trafi blesk.....Vacsina odpadov ktore som videl som dopozeral unudeny..ale toto som dopozeral totalne "nasrany" ze som bol tak dlho hore pre taku hlupost.1* za prinos filmu k zlegalizovanie drog:) ()

Reklama

Madison 

všechny recenze uživatele

Na jeden film s obmedzeným časovým rozsahom chcú toho riešiť akosi veľa - divák sa dočká klasickej manželskej schémy, neba a pekla, dokonca i prevteľovania! Hinduisticko-kresťanský zmätok v obrazovo nádhernom kabáte s natoľko sentimentálne plačlivým scenárom, že ohromí svojím kalkulom a neúprimnosťou. Robina Williamsa mám rada, ale tu bol všetkým, len nie po uši zamilovaným manželom - ešte som nevidela, aby nejaký herec tak nešikovne zobrazoval emócie či city vo filme, ktorý si to vyžaduje. Pre niekoho to bude film plný krásy, farieb a emócií, na mňa bolo tých litrov cukru až príliš. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý film, ale spíš je otázka, který film je obvyklý, ve kterém se Robin Williams objeví, i když tenhle trošičku překračuje všecky jeho ostatní filmy, protože tohle je film, který rozhodně stojí za zamyšlení, minimálně. Ten příběh...jeho průběh, věřím, že ne každý s tím bude souhlasit, a plno lidem se to zřejmě i nebude líbit, spíš je to otázka citu, jak se na danou věc kdo kouká. Hlavní je, že tenhle příběh přesevšecko zlo, které v sobě zezačátku má, se snaží probít do pozitivního konce a nutno dodat, že se mu to docela příjemně daří. Zásadní na tom všem je hlavně ten příběh, který rozhodně za uvažování stojí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je až irónia, že deň predtým než Robin Williams zomrel som si pozrel tento film. Je to doslova irónia. Ale neovplyvňuje to moje hodnotenie, pretože reálne tu máme vizuálne nádherný, myšlienkovo silný a výborne stvárnený film s vynikajúcimi hercami v absolútne uveriteľnými rolách. Robin Williams je tu podľa mňa fantastický. "What Dreams May Come" má asi jeho absolútne najlepšie momenty (alebo minimálne do prvej trojky) a človeka sa to tak intenzívne dotýka, že sa nevládze od filmu odtrhnúť. Predstava ako vyzerá svet po živote je nádherná a páči sa mi ako každý človek má svoj vlastný svet a môže navštevovať svety iných. To sú fantastické momenty. A keď sa ide do pekelnej časti, tak film je skutočne maximálne fantastický, temný a výrazný. Neviem čo by som skritizoval. Rozhodne je to film, kde musí byť človek správne naladený a musí veriť v niektoré veci, ktoré sa nám film snaží povedať. Z filmov Robina Williamsa je to pre mňa do prvej päťky jeho najlepších. Aspoň minimálne pre mňa. Dotkol sa ma na tých najsprávnejších miestach a môžem ho vidieť milónkrát a furt pri ňom mať citlivé momenty. Nádhera. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Chris Nielsen (Robin Williams) se svým psem a narazí na Alberta Lewise (Cuba Gooding Jr.), Albert zvolá: „Naposledy jsi mě viděl, když mi bylo 63 let, nataženého na koronárním oddělení, kdo chce, aby mu bylo 63 po celou věčnost ?!“ Robin Williams zemřel ve věku 63 let. (sator)
  • Původně hudbu pro film složil Ennio Morricone, jeho hudbě ale nebyla využita a nebyl ani udán důvod, proč tomu tak je. (..Lucas..)
  • „Pekelné“ scény byly natočeny na vetchém, zrezivělém vraku letadlové lodi třídy Essex USS Oriskany (CV-34). Loď byla později potopena, aby uvolnila místo pro umělý útes 17. května 2006. (sator)

Reklama

Reklama