Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

První slabší film a pomalu se blížící Stevenův konec.Jak režisérsky tak herecky nadprůměrný film,jen škoda náboženského tématu a velmi směšného záporáka,jinak dvoika Segal/Wayans si skvěle padla do noty a co se týče hlášek,jsme na samém vrcholu Stevenova smyslu pro humor!Není tohle z jelena?Za dobu co jsem tě potkal sem byl zmlácenej,postřelenej,skoro upálenej a vyhozenej z okna...nevolej mi,nepiš mi,neposílej mi kytky..když uvidm poštovního holuba...zkopnu ho dolů!!! :-DDDD ()

otík 

všechny recenze uživatele

Předposlední (před Lovcem policajtů) vskutku seagalovský drsný film, který navazuje na řadu prvních filmů o muži na správné straně zákona. Tentokrát si zahrál policistu vyšetřující rituální vraždy, za kterými se však skrývá daleko více než jen obyčejná vražda. Seagal, sice už s malinkým bříškem, ale stále ve výborné formě, předvádí to, co od něj čekáme – souboje tělo na tělo, dobrá kamera i střih nám přinášejí slušné souboje, dobrý partner, vtipné hlášky. Steven už sice i zde začíná některými hláškami (a zvláště tibetským růžencem) upadat do toho svého asijského mírumiluvného světa, naštěstí je to v umírněné míře a zní to spíše vtipně. Co je však na starších seagalovkách dobré, je vždy zajímavý příběh a dobrý záporák. Nejinak je tomu i tady a i proto považuji tento film za skutečně velmi dobrý a povedený. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Posledný film v ktorom sa Seagalovi ešte chcelo chodiť, behať rozprávať, kopať a dokonca aj náznakovo hrať. Takisto posledný film v ktorom jeho hmotnosť nepresiahla hmotnosť priemerného dospelého hrocha. Akčné béčko so všetkými ingredienciami, miestami podarenými hláškami..skrátka na Seagala "výnimočne pozerateľné":) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná „seagalovka“, přesto jedna z těch posledních opravdu dobrých, které se nemají ještě za co stydět. Steven Seagal ještě pořád ve slušné formě si bojové scény vyloženě užívá a nemusí tu úřadovat zběsilý střih, aby zakryl jeho těžkotonážní váhu a zpomalené reflexy (jako tomu je u většiny pozdějších filmů – o těch nejnovějších raději nemluvím). Glimmer Man nám rovněž nabídne slušnou atmosféru, stejně tak i porci vtipných (trefných) hlášek – především v podání Ivory Wayanse, který mu zdatně sekundoval. Po akční stránce to taky nebylo vůbec špatné. Prostě lepší průměr. 60% ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Na poměry Stevena Seagala patří Glimmer Man určitě k nadprůměrným filmům. Moje vysoké hodnocení vyplývá z toho, jak královsky jsem se u něj bavil. Dvojice neustále se kočkujících detektivů je dnes k vidění už skoro všude, ale tenhle pár má fakt něco do sebe. Lepšího partáka než Keena Ivory Wayanse (výtečný dabing Vladislava Beneše) ještě Steven určitě nikdy neměl. Nezapomenutelnými scénkami pro mně už dlouhou dobu zůstávají účinky jeleního penisu, dialog o filmu Casablanca či "placení" kreditní kartou ruské mafii. Nejslabším článkem tady je potom bohužel záporák s tváří Boba Guntona a ještě pitomější jeho věrný poskok. Dnes už by Seagal podobný film asi natočit nedokázal, což je velká škoda.70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Po dokončení filmovania Warner Bros. vykonali dodatočné úpravy, aby z filmu spravili tradičnú "seagalovku" – zrýchlili tempo scén, vystrihli mnoho komediálnych scén medzi ústrednou dvojkou a tiež takmer všetky scény s detektívovou (Steven Seagal) manželkou. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama