Reklama

Reklama

Noci hrůzy

  • Itálie Le notti del terrore (více)

Obsahy(1)

Kosti praskají, střeva jsou trhána na kusy - vítejte v Itálii. S prastarými texty si není radno zahrávat. Rozluštění tajemství prastarých svitků, jejichž text dokáže oživit dávno mrtvé osoby, je první velkou chybou, jakou ve svém životě profesor Ayres učinil. Tou druhou pak bylo pozvání přátel, z jejichž poklidného pobytu v profesorově sídle se stává boj o holé přežití v obklíčení věčně hladových zombie. Těch jsou desítky, lační po mase a vnitřnostech, a navzdory svému stavu jsou až neuvěritelně bystré a vynalézavé. O to těžší boj hrstku přeživších čeká. (Řitka video)

(více)

Recenze (95)

iolaos 

všechny recenze uživatele

...The earth shall tremple...Graves shall open...They shall come among the living as messengers of death and there shall be the nights of terror...Jedna z nejvetsich nechutnosti, ktere jsem kdy videl (uncut), vynikajici gore efekty a hnusne detaily... cervi, kozzy, sexualni uchylnost... pro slabsi povahy vstupenka do pekla....na 1-10 skale talianskych chutovek, davam bez debat znamku 10.. mimojine i za ty FANTASTICKE MASKY! ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy taliansky ZOMBIE horor ktory urcite stoji za povsimnutie az pre fakt husty vyskyt chodiacich tilel.ALe tieto walking dead su dost ako by so to povedal "odstate" je na to asi najlepsi vyraz:).Ale po par zaberoch pri ktorych som sa uskrnal som si na tieto masky zvykol a potom som si do konca filmu vychutnaval rozne zaujimave sceny:) Dalej by som spomenul rozne skilly zombikov ako pouzivanie roznych pracovnych nastrojov a tiez baranidla.Jedine co ma dost stvalo bol ten uchylny chlapec. PS:Sice sa pri tom bat urcite nebudete ale zato su tam vcelku zaujimave gore a vela(fakt vela) zombikov ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Film sľubuje "noc teroru", ale odohráva sa počas slnečného dňa a ani toho teroru si človek vela neužije. Ale ide presne o ten typ filmu, ktorý si fanúšika žánru získa svojou skrz naskrz červíkmi prelezenou béčkovitosťou. A masky sú priam bezkonkurenčné: akoby ukradnuté z nejakej výstavy Ľudovej školy umenia pre detičky s úchylnými sklonmi. Po dvadsiatich minútach zaplní vaše obývačky /resp. miestnosť, kde máte svoj DVD prehrávač/ nefalšovaný hnilobný smrad. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Dementní příběh, příšerný masky, nudná slátanina – tak nějak bych shrnul tenhle brak. I v rámci trashe je to prostě špatný po všech stránkách. Film je „zásadní“ jen tím, že dal světu jednu z nejbizarnějších figurek, která se kdy objevila na stříbrném plátně – a tou je Peter Bark. Právě jeho scény s matkou jsou tím nejzajímavějším, co film nabízí – to ale nemyslím v dobrém slova smyslu. Některé konkrétní pasáže jsou hodně za čárou. Za vše může Barkovo dětská vizáž, díky které nabral jeho pedofilní vztah s matkou nový rozměr – líbáním počínaje, ukousnutím bradavky konče. A to mu bylo v době natáčení 26 let! Bizár na ntou. 1* za odvahu režiséra Andrei Bianchiho jít s takovouhle grotesktní sračkou ven. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Zrychlená exkurse do vývoje druhu Homo zombinus. Zpočátku sledujeme, jak zombies v touze po potravě užívají při lovu pouze svých rukou a zubů a to ještě navíc isolovaně. Velmi brzy se však začnou sdružovat do skupiny, kterou nejspíš vede jedinec s nejvyšším procentem rozbředlé hmoty v lebce. S ním v čele proběhneme dobu železnou (kosa), temný středověk (beranidlo) až skončíme ve žhavé současnosti (cirkulárka). Jako dokument o vyspívání jediného (ne)přirozeného predátora člověka to jistou hodnotu má, ovšem coby film je to díky scénáři, který se spolehl pouze na suchá vědecká data a pornominulost režiséra (možná i požíraných osob..vážně se jim nedá říkat herci), poměrně tragické. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dějištěm filmu je Villa Parisi v Itálii, kterou postavil v roce 1603 monsignor Ferrante Taverna. (peaceman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno