Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (62)

John80 

všechny recenze uživatele

Od tohto snímku som čakal niečo viac ako len vnútorné hlasu typka , ktorého každý vzťah si ženou vydržal iba 2 mesiace až Kim nezačne hrať divadlo-klamstvo pred svojou chorou mamou, ktorá našťastie vyzdravie  ,že má priateľku susedu s ktorou čakajú spolu dieťa, samozrejme nechýba občasný humor ale aj Happy end Stačilo raz vidieť 2* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. FIlm má zábavný námět, kde Kryštof Hádek má nemocnou maminku moc času ji nejspíš nezbývá, tak se rozhodne ji potěšit tím, že ji představí novou těhotnou sousedku jako svou přítelkyni a taky že bude otcem, jenže se to klasicky celé vymkne kontrole. Kristína Svarinská byla boží, hrála skvěle a ten její slovenský přízvuk byl příjemný, je to vtipné, milé i dojemné a hezky natočené. Bavilo mě to rád nadhodnotím. 7/10. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Hezky nakroucený česko-slovenský debut pana Dianišky s tradičně zmäteným Hádkem a Kristínkou Svarinskou s obličejíkem 13leté holčičky. Narozdil od českých křečovitých komedií s Langošem je tohle příjemné pohlazení i s přispěním ´´světově nasnímaného´´ města Hradec Králové, kde se běžně scházejí černí kluci zaházet si na koš nebo vsuvek graficky vyvedených romancí vesmíru. I přes klišé, kterému se v našich končinách těžko vyhýbá chválím.  60% + role Táňa Medvecká, která snad nestárne ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zábavná česká komedie, která skoro vůbec není trapná (pár momentů by se bohužel našlo) a má zábavné a dobře napsané postavy. Režisér Tomáš Dianiška mi ukázal, že má hodně talentu a nebojí se ho ukázat. Jeho film je po vizuální a vypravěčské stránce působivý, zajímavý a hlavně zábavný. Je vidět, že Dianiška má nakoukáno a nebojí se to ukázat i ve svém filmu. Bavilo mě jakým způsobem se pracuje s charaktery, samotné dialogy mají něco do sebe, a z mého pohledu funguje i romantická linka - které je bohužel po hříchu málo. Kristína Svarinská mi v této roli hodně sedla a krade si každou scénu pro sebe. Kryštof Hádek je fajn, jen se jeho postava půlku filmu chová jako vocas, a těžko se mu fandí - jasně vím, že tohle byl účel. Taťjana Medvecká si svou roli dost užívá a má tu hezké momenty. Musím pochválit vedlejší obsazení, protože to mi hodně sedlo. Nováková je super, Polívková hraje to co vždy, a třeba Tereza Dočkalová mi svou komickou rolí vykouzlila úsměv na tváři. Škoda, že film nemá trochu lepší tempo, a místy se lehce tlačí na pilu. Lítá v tom je dobrá a zábavná česká komedie, která neurazí a dobře pobaví. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Pri rozhovore medzi synom, matkou a jej kamarátkami beží v televízii film. Ide o snímku Anděl na horách (1955). (Arsenal83)
  • Jako kulisa časopisu „Věda a vesmír“, kde pracuje hlavní postava Lukáš (Kryštof Hádek), posloužila Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové. (riza-do)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno