Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Wilzig prchá z laboratoře Enklávy s CX404; Maximus a Titus se setkávají s medvědem; Lucy se znovu setkává s Wilzigem ve Filly, kde na ni zaútočí Howard. Maximus odvede Howardovu pozornost a umožní Lucy s Wilzigem utéct. (mikki089)

Recenze (35)

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravda, že se v tomhle dílu odehrálo nějak až moc náhodiček, aby se mohl děj svižně posunout vpřed. Já jsem člověk kterému ve filmech a seriálech obecně takové náhodičky nevadí, pokud jich není až moc a nejsou až moc do oka bijící, v tomhle případě je to opravdu na hraně. Aktuálně nechávám 5 hvězdiček, protože se mi seriál zatím opravdu líbí, ale je možná že až ten pocit trochu "vystřízliví", tak hodnocení změním na 4. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věc, na kterou jsem si stěžoval u první epizody úplně vymizela - a to na občas zbytečné a zdlouhavé scény. Najednou jsme dostali plnotučnou a sakra výživnou epizodu, kde je snad všechno co jsem si od adaptace přál. Akce, bitky, dobrodružství, skvělé postavy, úžasné prostředí, dobrý děj a spousta řezničiny. Spokojenost a jen tak dál. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No… na úvod zase nová linka (pejsek), souvislost nula. Pozn.: útěk před rotačním kulometem pobavil. Pak střih za pipkou… a hele zase pejsek. Pak černoch… zase pejsek. Zase černoch. A to běží děj 15 minut… jo tak ony se linky prolínají. OK. Konečně se taky seriál obtěžuje s nějakým vysvětlováním a o dost méně se hraje na umění (zpomalené záběry a hudba z padesátek). A také žádní “oni”. Tohle funguje. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší na celém seriálu je hudba. Respektive ta starodobá, protože se úplně k danému tématu a situacím na plátně úplně nehodí. Když se ale rozezní orchestrální hudba, tak je to zase velká paráda. Natočené to je skvěle, efekty a kulisy, to je opravdu rachot. Postavy se setkávají a příběh se posouvá. Zatím se jedná o skvělou podívanou. ()

whitey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, stále víc se to od velmi přijatelného Falloutu 3 blíží k velmi nepřijatelnému Falloutu 4. Tohle je dílo pro mainstram, takže scénaristické berličky se spoustou náhod jsou zaručeny. Ale největší problém mám v tom pojetí postapo...Ona přežila celou noc u ohýnku (příklad prvního problému), kde potká velmi civilizovaného vědce? (příklad druhého problému). Celé to městečko a lidi jsou tak neuvěřitelní...najednou stranu přátelský, že nikdo se nepokusil ani znásilnit tak hezkou holku, ale potom se zase všude střílí a dostáváme se k násilí... Celá ta premisa hledání otce (Fallout 3) je v pohodě a dalo by se na tom tak krásně postavit uvěřitelnější a víc falloutovský svět...tohle je takový mišmaš všeho možného... Asi bych byl radši, kdyby jedna ku jedný skopčili Fallout 3 (New Vegas je samozřejmě lepší hra...ale Fallout 3 prostě lépe představuje všechny aspekty toho světa - Vault Tec a všechno kolem, atmosféru zmaru to má lepší než westernový NV...) Ale seriál dokoukám...ale zatím teda... ()

Zajímavosti (2)

  • Když Maximus (Aaron Moten) odlétá v helikoptéře na svojí misi, můžeme si všimnout na palubní desce žluté kachničky, která se objevuje jako easter egg v herní sérii „Fallout“. (BaBca_)
  • Ve výloze obchodu můžeme vidět předválečný PIP-Boy 2000 Mark VI. Stejný přístroj pak má hráč k dispozici ve videohře „Fallout 76“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama