Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před válkou Howard odhalí záměr Vault-Tecu rozpoutat jadernou válku. Maximus se spojí s Bratrstvem v boji proti Moldaverovi. Lucy odhalí Hankovu zradu a Maximus je prohlášen za Moldaverova vraha. (mikki089)

Recenze (35)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To najlepšie na koniec, respektíve v tomto prípade v Začiatku. Ak by bol takýto seriál od prvej do poslednej epizódy, určite by som bol s celkom spokojnejší. Dostávame odpovede na položené otázky, ktoré síce nijako zvlášť neprekvapia, ale naznačujú to, o čom asi Fallout má byť; výber medzi zlým a ešte horším, svedomím a rodinou a tak podobne. Záverečná bitka mohla byť rozhodne veľkolepejšia, ale o nej to našťastie nebolo, takže nejde o zásadnú výčitku. ()

john.h

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelibi se mi, ze to podkopava originalni kanon trosku zvlastnim zpusobem (Vault Tec odpalil prvni atomovku). Na druhou stranu v prvnich hrach se zminuje, ze se nevi, kdo valku vlastne zacal. Co se mi libilo, opet, je pomrkavani na fanousky, level mastery. Napriklad dulezity kod v tomto dile je vlastne datum vydani prvniho Fallouta v USA, tedy 101097 ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta konečná bitka byla opravdu jak mass bitka ve Falloutovi 2, stačí pár kritických zásahů a hromada z Bratrstva se válí na zemi. New California Republic a její osud...za mě naprosto super podívaná, ze světa, který si získal tisíce hráčů a následovníků. Je to dokonale dekadentní, hrůzné, černovtipné, vládnoucí a nekonečné. Díky světe Fallouta. ()

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále super, líbilo se mi to jak do sebe všechno zapadlo, Ella Purnell a Walton Goggins ve svých rolích byli fakt úžasní. Jediného čeho se hodně obávám co budoucnosti je NCR. Celkově v seriálu bylo pár změn u kterých si jsem lehce nejistý jak se budou vyvíjet a většina těch změn je právě okolo NCR. Shady Sands je pryč, NCR vypadalo jako že se skládá jen z posledního outpostu který byl zničenej Brotherhoodem. NCR je tak obrovskej hráč na West Coastu, že si nedokážu představit West Coast bez nich. A co pak Caesar's Legion? S kým budou bojovat jestli ne s NCR? S Brotherhoodem? No nevím. Nebudu soudit, dokud nebude druhá série, až tam se ukáže jestli se s NCR vypořádají dobře, nebo to dopadne katastrofálně. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, tak takhle se dělá výborné finále, kde se všechny dějové linky propojí do jednoho a vše dává smysl. Každá postava dostala svůj konec, každá postava dostala své propojení s hlavním dějem a ostatními postavami. Tleskám. Scénář na výborné úrovni po celou dobu sezóny a máme tu konečně seriál podle hry, která má možnost celosvětově zaujmout ve velkém. Tohle byla fakt jízda a těším se na druhou řadu. Snad si to udrží stejnou kvalitu. ()

Zajímavosti (2)

  • Kód 101097 k aktivaci studené fúze, který Hank MacLean (Kyle MacLachlan) zadává do terminálu, odkazuje na datum vydání první hry ze série „Fallout“. (pcpsmkr105)
  • Během schůzky v budově Vault-Tecu můžeme u stolu za jmenovkou ROB-CO spatřit pro hráče herní série velmi známou postavu Roberta Edwina House, který se proslaví především jako vůdce poválečného New Vegas Stripu a majitel kasina Lucky 38. Jako drobný ester-egg jeho postava v seriálu zmíní, že by jiný člen schůze prodělal i kdyby řídil kasino. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno