Reklama

Reklama

Fallout

(seriál)
  • USA Fallout
Trailer 3
USA, (2024–2025), 15 h 53 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Ramin Djawadi
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Seriál Fallout vychází z jedné z nejúspěšnějších videoherních sérií všech dob. Vypráví příběh vítězů a poražených ve světě, kde už není skoro nic, o co by se dalo hrát. Změkčilí obyvatelé luxusních protiatomových krytů jsou po 200 letech od apokalypsy nuceni vrátit se do neuvěřitelně složitého, rozkošně bizarního a ukrutně násilného světa, který na ně čeká na povrchu. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (10)

Fallout (2024) 

1. série: Veliké doporučení pro všechny váhavce a hlavně pro ty, co videohru nikdy nehráli a ani ji nikdy neviděli. Jedna z nejlepších adaptací co jsem měl možnost vidět. Parádní postavy, dynamika a především SKVĚLÝ SOUNDTRACK, který celou tu atmosféru dokonale podtrhuje. Tohle se Amazonu velice povedlo a společně s The Boys další vlajková loď této streamovací platformy. ()

Season 1 (2024) (S01) 

Veliké doporučení! Jedna z nejlepších adaptací. Parádní postavy, dynamika, SKVĚLÝ SOUNDTRACK a příjemné finále. První řada představila svět, který chci ještě několikrát vidět (myšleno v seriálu, nikoliv v realitě). Tohle se Amazonu velice povedlo a společně s The Boys další vlajková loď této streamovací platformy. ()

Konec (2024) (S01E01) 

Zavděčit se hernímu obecenstvu jakýmkoliv seriálem z jejich oblíbeného herního světa je oříšek pro každé studio. Zde se to ale, troufám si tvrdit, povedlo na výbornou. Pár slepých pasáží bych zde našel, ale obecně se jedná o hodně výživný úvod...nebo vlastně konec? ()

Cíl (2024) (S01E02) 

Věc, na kterou jsem si stěžoval u první epizody úplně vymizela - a to na občas zbytečné a zdlouhavé scény. Najednou jsme dostali plnotučnou a sakra výživnou epizodu, kde je snad všechno co jsem si od adaptace přál. Akce, bitky, dobrodružství, skvělé postavy, úžasné prostředí, dobrý děj a spousta řezničiny. Spokojenost a jen tak dál. ()

Hlava (2024) (S01E03) 

Čistě objektivně méně rozvíjející epizoda než ta nabitá předchozí, ale i tak slušná porce akce s návratem do minulosti. ()

Ghúlové (2024) (S01E04) 

Velice výživná epizoda plná krve, rozřezaných končetin a nevyřešených záhad. ()

Minulost (2024) (S01E05) 

Je škoda že ta finální scéna v nemocnici nebyla více "vytěžena", neboť dívat se na to večer v úplné tmě, když tam problikávalo to světlo v opuštěné a smradlavé nemocnici, mělo své grády. Moc pěkné zakončení dalšího podařeného dílu. PS: Ta scéna na mostě byla taky skvělá aneb pravidlo v post-apo světě, že všichni se přes most živí nedostanou. ()

Past (2024) (S01E06) 

Kdyby byl díl o 15 minut kratší, vůbec by mu to neuškodilo. Trochu mi tu chyběla větší zkratkovitost a větší údernost. Chápu co se autoři snaží sdělit, ale celé se to až moc táhlo. To nic nemění na tom, že poslední 2 díly 1. série by měly nabídnout skvělý zážitek, a ne jen návnadu na další sérii. ()

Radio (2024) (S01E07) 

Ano, je to taková hodinová upoutávka na finále, ale zatraceně dobře udělaná. ()

Začátek (2024) (S01E08) 

Finále první řady splnilo vše, co jsem od něho čekal a navíc dodalo slibnou a nenásilnou ukázku toho, co se bude dít ve 2. sérii. Není to zbrklé ukončení se slovy "pokračování příště", ale jakýsi přechod. Kdo nechce sledovat dál, věřím že dostal uspokojivé finále, ale my ostatní už se těšíme na to, až se v seriálové podobě do tohoto světa opět vrátíme. Season finale jak má být! ()

Související novinky

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (více)

Reklama

Reklama