Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Bob Hightower (Nikolaj Coster-Waldau) bere věci do vlastních rukou a snaží se proniknout do ďábelského kultu, aby zachránil svou unesenou dceru a pomstil vraždu své ženy. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to dobré především proto, že je to jiné a blbě uchopitelné. Chvíli je to triller, chvíli solidní psychologické drama, chvíli jako nějaká podivnost od Cohenovic bratrů a chvíli jako absurdní splatter. Tozn, že když divák očekává nějakou konkrétní žánrovku, bude zmaten nebo rovnou zklamán, ale když do toho nasedne bez požadavků a nechá se unášet tímhle hravým a (možná až příliš) rozkročeným příběhem co místy připomene drsné sedmdesátkové flicky typu Hardcore, místy má vibraci mrazivé perverze 8MM a pak klidně najednou skočí do Ramba4, tak si ty dvěapůl hodinky může královsky cinefilsky užít. Za mě se hodně povedl casting. Krásně to sedí, i vedlejší postavy jsou výrazné a správně "hnuté a jeté" Ústřední duo si v průběhu buduje solidní chemii až to ke konci má sílu chytit za srdíčko. Soundtrack má atmošku a je užíván chytře.... Důležité PS: Rozhodně syrovější a více smysluplná je ta uncut verze. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Maika Monroe jako jediná drží jakž takž pohromadě toto ne příliš funkční drama o hledání unesené dcery / thriller o souboji smrtelníků s bandou pošahaných grázlů / nečekanou romanci dvou duševních ztroskotanců. Emocionálně i napětím nepříliš funkční film s komicky nesedící brutalitou a neúspěšnou snahou šokovat excentrickými záporáky. Z nich Karl Glusman jediný dobře hraje a vyznívá efektně. A Jamie Foxx ve vedlejší roli překvapivý. Jinak zde není moc o co stát, dialogy plují po povrchu, režie je rozháraná a hlavní postava Nikolaja Coster-Waldaua mdlá. ()

Reklama

Azrael515 odpad!

všechny recenze uživatele

Vraj na zaklade skutocnych udalosti, tak urcite... Viac mongoloidnu uberkokotinu som uz dlho nevidel. Horsie nez Sisu, no to sa aspon nebralo vazne. Film je take prostucke repolero pre republikansku geriatricku diviziu, co si striekne do trenok pri nedelnej ceste z kostola pri kazdej pokerovanej holke ktoru stretnu. Cringe-core millenia, a na rozdiel od Sisu, bez stipky sebereflexie. Tyepk nech sa radsej drzi romantickych limonad a krateniu dani, pretoze jeho predstavy o poulicnom zlocine a subkulturach su k placu. A tie pseudofilozoficke kecy su tiez k posraniu. Este ze je to dlhe jak kokot a ma viac koncov jak Navrat Krala.. :D SUB-ODPAD! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(uncut verze, 156minut) Nejdivnější béčková jízda za posledních hodně hodně měsíců, vzdáleně mi občas připomínající kousky jako třeba Blood and Concrete, Natural Born Killers, Perdita Durango nebo nový Mad Max. Je to brakové, fantasmagorické, afektované, dekadentní, praštěné, nelogické, nesmyslné, bizarní, brutální, krvavé... Je to přesně můj šálek bijáku. Že to vzala Majka chápu, na podobné role má vizáž, ale že Nikolaj... Prapodivná ústřední dvojka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh je vlastně jednoduchý. Policajt se snaží vysvobodit dceru ze spárů satanistického kultu a pomáhá mu v tom odpadlá členka. Jenže ta cesta k cíli ze všeho nejvíc připomíná brutální psychotrip plný stříkající krve, hysterického jekotu a obskurních dialogů. A všichni jsou tu magoři. Všichni. Stopáž je sice poněkud přepálená a Cassavetes prostě občas neměl co říct, ale když už nic, bavilo mě dívat se na Maiku Monroe, kterou prostě žeru. Kromě krvavých výbuchů a ustřelených čelistí či končetin film nabízí několik psychotických scén, přičemž u mě jednoznačně vede pistolový taneček za doprovodu Dead Boys. A tím se dostávám k soundtracku, který je pestrý a parádní.  Moc jsem nečekal, ale nakonec jsem vííc než jen spokojen 85% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo v Mexico City v máji 2021 a skončilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)
  • San Francisco Chronicle dal filmu negatívnu recenziu, keď napísal: "Výsledkom je nevkusný, priveľmi zdĺhavý ťahák, ale aspoň sa zdá, že filmár dal na plátno všetko, čo chcel." (Arsenal83)
  • The New York Times dali filmu negatívnu recenziu, keď napísali: "Ale mizogýnia hrozivo sadistických darebákov filmu je len jedným nevkusným vláknom v tejto špinavej ságe o záchrane a pomste." (Arsenal83)

Reklama

Reklama