Reklama

Reklama

Face to Face

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2020

Účinkují:

René Kekely (moderátor), Josef Maršálek, Michaela Kuklová, Tereza Bebarová, Alex Mynářová, Petra Hapková, Anna Julie Slováčková, Klára Samková, Jiří Kajínek, Lucie Bílá, Marie Tomsová (více)

Obsahy(1)

Rozhovory Face to Face, ve kterých moderátor René Kekely zpovídá zajímavé hosty. Tváří v tvář o všech těžkostech, ale i radostech života. (Stream.cz)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mnoha nových internetových talk show. Styl Kekelyho je jiný, než jeho kolegů, proto se občas vyplatí si poslechnout nějaký ten hluboký lidský příběh zase trochu jinýma očima. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Z moderátora vyzařuje takový zvláštní klid a pohoda, dokážu si představit, že se u něj na gaučíku hosté cítí příjemně a jsou pak ochotni mluvit i o věcech, o nichž by v jiné atmosféře raději pomlčeli. René Kekely se většinou umí zeptat, je vnímavý a empatický a nechává také hostovi dost prostoru, aby hlavně mluvil on (což bohužel u některých jiných moderátorů zpovídajících známé osobnosti není samozřejmostí). Co někdy dojmy z pořadu kazí, je občasná přílišná touha po senzaci či jak to nazvat - někdy to působí, jako že moderátor strašně chce z hosta vytáhnout nějaký drb, porýpat se v v nějaké kontroverzi (a že už s tímhle cílem možná trochu hosta vybere). Nedívám se nicméně pravidelně, Face to Face si pouštím spíše podle zpovídaných osobností, pokud se objeví nějaká, která mě zajímá. Celkové dojmy z pořadu jsou každopádně určitě výrazněji pozitivní než negativní, často se mi stává, že se u toho i já (nejen host, jak předpokládám) díky způsobu, jak je to vedeno a osobě moderátora tak jako hezky "vyklidním":) 75 %. ()

crackonosh odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelné bulvární štěbetání s úlisným moderátorem a světovým šampionem v análním alpinismu v jedné osobě. ()

Reklama

Reklama