Reklama

Reklama

Pod mostem

(seriál)
  • USA Under the Bridge
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2024, 6 h 16 min (Minutáž: 35–60 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Reena Virk (Vritika Gupta), čtrnáctiletá dívka, odešla za přáteli na večírek a domů se už nevrátila. Z brutální vraždy bylo obviněno sedm dospívajících dívek a jeden chlapec. (tribican)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Rozhodně souhlasím, že seriál mohl být tak o dva díly kratší, ale předloha i když dobrá, tak byla změkčená. Já pochopitelně nechci kritizovat dnes už mrtvou autorku, ale možná by bylo vhodné říct, že všchni odsouzení jsou zvířata, který si vůbec nic nedělají z lidského života. Trocha slz s pokaní jim patrně v důsledku pomohlo, ale na věci to nic nemění. Ale abych nebyl pouze zlej, tak musím uznat hlavě roli mladičké a krásné Chloe Guidry a to i přes to, že na konci byla více méně v zapomnění ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Slušná detektivka podle skutečné události. Dobrý výkony mladých herců. Mohlo to bejt o 1-2 díly kratší, ale nenudilo. ()

Reklama

lineker 

všechny recenze uživatele

To co začalo jako velmi dobrá krimi beroucí si na mušku jaké svině dokáží být dnešní teenageři sklouzne na pár dílů k celkem plochému dramatu s odkazy, které maji jen minimalni vliv na to, aby posouvali příběh někam bliž k divákovi. Následně naštěstí příjde dramatická pasáž soudního procesu, kde se potvrzuje mé tvrzení z úvodu. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama