Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (158)

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Batman: Dead End je skvělá záležitost s vychytanou atmosférou a dokonalými kostýmy (i to Batmanovo "pyžamo", které je jen tak mimochodem použito zcela záměrně). Škoda, že (jinak dobrý) fantrailer Superman & Batman od stejných tvůrců už podobnou atmosféru postrádá. ()

Reklama

Kaufman 

všechny recenze uživatele

ty **** sou hlavně za Batmana.Kam se na jeho oblek hrabou profícký filmy ala Batman a Robin.Joker vypadá přesně jako v komixu což je další plus.Nejvíc mi tam vadilo to spojení Predátora a Vetřelce to mi fakt trochu skazilo dojem...škoda že tam Joker nebyl víc a že místo Predátora a Vetřelce tam nebyli nějaký týpci ze světa Batmana... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kraťas s famózním obsazením legendárních postav. Batman... Joker... Vetřelec... Predátor... Mohlo to být možná trochu zajímavější a pestřejší, když už se do toho tvůrci pustili. Ale i tak je to fajnový souboj, který nepostrádá atmosféru, náboj a hlavně zmíněné superhrdiny a supermonstra. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w Neznášam amatérske filmy, lebo sú príliš lacné a hrajú tam herci ktorý sú vyložene nemožný a tvorcovia len málokedy oplývajú nejakým talentom. O to viac však dokážem oceniť keď amatérsky film ma dokáže zaujať ako tento. Zručne nasvietené zábery dotvárajú skvelú temnú atmosféru. Dvaja herci. Batman je v pohode i keď má ten staručký oblek ale Joker ktorému aj vidno do ksichtu ten kúsok zahral dobre. Ďalej sú tu masky ktoré sú vynikajúce. Pointa je tiež prekvapujúca no niekomu to sem nemusí sadnúť. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)

Reklama

Reklama