Reklama

Reklama

Evan (Robbie Amell) je simulant androidu, vytvořen pro Faye (Jordana Brewster), aby nahradil jejího mrtvého manžela. Aby si Evan plně uvědomil všechny své lidské rysy, najímá Caseyho (Simu Liu), skvělého globálního hackera. Jeho posláním je odstranit veškerá omezení, které řídí myšlenky a schopnosti simulantů. Přitom rozpoutá. povstání umělé inteliigence, a to spustí vládní hon pod vedením agenta Kesslera (Sam Worthington). Jsou přijata extrémní opatření na eliminaci vzestupu androidních strojů. (JOJ Cinema)

(více)

Zajímavosti (9)

  • V 8. minutě, po odpálení EMP, zůstanou v provozu všechna elektronická zařízení vyrobená společností Nexxera, včetně dronů a elektronických značek na ulicích. Simulátory jsou však EMP zasaženy, což naznačuje, že se jedná o záměrnou slabinu, která byla do konstrukce simulátorů zahrnuta jako ochrana. (Johnny.ARN)
  • Film obsahuje jednu mezititulkovou scénu. (DJMaroko)
  • Štyri pravidlá spomínané na začiatku filmu sú poctou trom zákonom robotiky Isaaca Asimova. 1: Robot nesmie zraniť človeka ani svojou nečinnosťou pripustiť, aby sa človeku ublížilo. 2: Robot musí poslúchať príkazy, ktoré mu dajú ľudské bytosti, okrem prípadov, keď by takéto príkazy boli v rozpore s prvým zákonom. 3: Robot musí chrániť svoju vlastnú existenciu, pokiaľ takáto ochrana nie je v rozpore s prvým alebo druhým zákonom. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v oblasti Toronta do februára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama