Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné no vďaka Alanovi Rickmanovi a Billovi Nighymu mimoriadne nadštandarný obyčajný film. Hlavný príbeh možno nie je originálny, mňa však očarili tie krásne spracované príbehy na pozadí. Proste presne na niečo také som dnes mala chuť a dostala som ešte oveľa viac ako som chcela. Zase som si raz spomenula, prečo tak milujem britskú tvorbu. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Vcelku poklidný zajímavý příběh okořeněný o správně podivné týpky, kteří měli správné hlášky, obravené ovce a obarvené nebožtíky, skvělá kérka na chodidle Alana Rickmana, plus další roztodivná kreace Billa Nighyho...jediná chyba byla ta, že v tomhle příběhu jeden příběh přebýval a to ten smutný. Veselil bych se víc, kdyby smutný příběh nebyl tak smutný a přesto by splnil svojí funkci - totiž stmelil tu rodinku. Jinak vážení - Heidi Klum je fakt jak vysloužilá anorektická herka, teda jestli koně mají anorexii, prostě jak zjevení nemocnýho zlýho klauna z obludária, nebo jako hromada pomačkanejch starejch plechů a harampádí, který zůstane na jedný hromadě, když narazíš zaprděným napůl shnilým moskvičem do zrezivělý nádrže hovnocucáckýho kukavozu, tak na mě vážně působila... ()

Reklama

Lina 

všechny recenze uživatele

Námět zpracovaný s trochou nadsázky z neobvyklého prostředí. Samozřejmě že nabarvené ovce jsou nesmysl, ale ani Láska nebeská, kde taky hráli Alan Rickman a Bill Nighy, se všem nedržela reality. Obsazení se podařilo a je vidět, že režisér věděl, co dělá. Humor i city dávkoval velice přesně a herci mu v tom hodně pomohli. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná a vtipná komedie. Již od začátku je sice jasné, kam film směřuje, ale v tomto případě ani nezáleží KAM, ale JAK. Já osobně jsem měl největší radost z Rachel Griffiths - nejem díky jejímu "finále v celkovém vzhledu", ale také díky jejímu projevu, který tak obdivuji v seriálu Odpočívej v pokoji. Kdyby film zbytečně netlačil na city, dal bych hvězdiček pět. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Umoulané britské městečko, prestižní kadeřnický šampionát!! Originální nápad snímku pomalu otupuje standardní scénář a značně rutinní režie. Největším průšvihem jsou poté emocionální scény, které by v případě jiného obsazení vyšuměly do vod trapnosti.. Herci totiž v tomhle malém milém snímku zachraňují, co se dá - zejména moji oblíbenci, charismatičtí Bill Nighy a Alan Rickman, v rolích nesmiřitelných vlasových mágů!! Mužskému oku pak lahodí civilní Rachael Leigh Cook.. 90 minut bylo tak akorát a poctivé tři * zrovna tak!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama