Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

lepo 

všechny recenze uživatele

Britská vlna zo začiatku milénia nabrala poriadne tempo. Filmy - https://www.csfd.cz/film/43677-laska-nebeska/ https://www.csfd.cz/film/7700-podfu-c-k/ https://www.csfd.cz/film/178905-dobry-rocnik/ alebo https://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/ a mnoho ďaľších potvrdili neskutočnú živelnosť v súčasnej tvorbe. Ako laik, som sa v tomto filme dozvedel, aká šialenica sa dá va vyrobiť pri úprave účesu. Klasické britské ostrovné obsadenie , Bill Nighy, Allan Rickman sú zárukov kvality. Škoda len, že nás rozvedený manželský sympatický pár Alan a Sheila v reálnom svete už bohužial opustili. Obaja patrili medzi mojich top. R.I.P ()

Lina 

všechny recenze uživatele

Námět zpracovaný s trochou nadsázky z neobvyklého prostředí. Samozřejmě že nabarvené ovce jsou nesmysl, ale ani Láska nebeská, kde taky hráli Alan Rickman a Bill Nighy, se všem nedržela reality. Obsazení se podařilo a je vidět, že režisér věděl, co dělá. Humor i city dávkoval velice přesně a herci mu v tom hodně pomohli. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem váhal nad tím jak film hodnotit. Nakonec jsem se přikolonil k tomu vyššímu čtyřhvězdičkovému hodnocení. Film má originální námět, ale scénář a režie jsou dost průměrné. Jde to přesně podle jisté šablony, takže jsem od začátku věděl k jakému konci to směřuje. Přesto film dokázal v některých momentech velmi příjemně překvapit. Překvapil hlavně co se týče pole humoru. Označkování ovcí, nebo růžové srdíčko v rozkroku nemělo chybu. Jako pěkný průšvih se však ukázaly být dojemné scény, které od zatracení v hlubinách trapnosti a nechtěné směšnosti zachraňují jenom parádní herci. Nerudný obličej Alana Rickmana budete mít rádi, i kdyby jste nechtěli. Ale to co předvádí Josh Hartnett už jsem v několika filmech viděl. Film by si správně zasloužil tři hvězdičky, ale po skončení se ve mě rozprostřel blažený pocit, takže jdu (trošičku nezaslouženě) výš. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut je vám jasné, jak to všechno dopadne. Ikdyž v tomto případě se nejedná o závažný problém, protože po většinu času se budete bavit. A to především díky skvělému hereckému obsazení, které musím jedině pochválit. Díky krátké stopáži je konec dříve, než se stihnete ostříhat, takže zbyde trochu času pro inspiraci...:-) Co třeba model Sandra? :-) 70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama