Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V čase mezi druhým a třetím Rockym natočil Sylvester Stallone akční pecku, která je svým tématem terorismu žhavě aktuální právě v těchto dnech. Deke DaSilva (Sylvester Stallone) a Matthew Fox (Billy Dee Williams) jsou partnery u newyorské policie a hlavní náplní jejich práce je potulovat se v převlecích po nocích jako návnada pro drobné násilníky a zlodějíčky, které pak společně nepříliš vybíravým způsobem lapají. Velmi brzy se však mají střetnout se zločincem daleko většího formátu. Jmenuje se Wulfgar a na scénu vstupuje bezcitným teroristickým útokem na londýnský obchodní dům. Zatímco Interpol školí oba svérázné policisty, aby dokázali proti Wulfgarovi účinně zasáhnout, terorista zajme jako rukojmí skupinu zástupců OSN. Je třeba zasáhnout a DaSilva s parťákem jdou do akce. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

5150 

všechny recenze uživatele

Dávno zapomenutá a bohužel jen průměrná akční krimi se Stallonem. Za zmínku stojí snad jen slušný záporák v podání Rutgera Hauera a hudba. Tu zkomponoval Keith Emerson, známý zejména coby klávesák artrockové partičky Emerson, Lake and Palmer.. Závěrečné finále silně připomenulo slavnou scénu z PSYCHA. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, kde televize Nova vyhrabala tento postarší Stallonovský snímek, ale musím jí vystřihnout velkou poklonu. Na obrazovky totiž přivedla Stallona v podobě pro mnohé jeho fanoušky neznámé. Zahrál si řadového new-yorkského policistu, který je společně se svým kolegou vybrán do týmu, který musí odhalit nebezpečného teroristu z Evropy. Jsme svědky mnoha honiček, klasického pátrání i pár pořádných výbuchů. Nevím, co se komu na tomto filmu nelíbí. Podle mého názoru tady Sly ukázal, že je schopen zahrát bez větších potíží i roli obyčejného člověka, který má své klady i zápory. Milý Sylvestře - tady jsi u mně opravdu zabodoval. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu typické béčko. Dva parťáci u policie, jeden bílý a druhý černý, patrájí po mezinárodním teroristovi. Dvojka Sylvester Stallone a Billy Dee Williams jsou docela dobrá dvojka. Ruther Hauer coby terorista je pro mně nezapomenutelný, protože to zahrál skvěle. Určitě by každý čekal, že Stallone bude běhat po New Yorku a bude tam střílet padouchy jednoho po druhém a dost možná by někdo čekal, že sem tam zastřelí i nevinného člověka a řekne, že jsou to vedlejší ztráty. Jenže, ten kdo si to myslel se dost spletl. Já jsem se velmi spletl!! Stallone váhá jestli vystřelit a nakonec zachraňuje lidi, takže se jedná docela o netradiční film s tímto " Rambem ". Film má celkem pomalé tempo, ale vše vyvrcholí závěrečnou akcí na lanovce a akcí po ní. Ve své době asi skvělý film. Dnes už jen obyčejný kriminální film! ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbárna. Nejenom že je to nuda, trapas, neoriginální téma, a taky je to předpovídatelné, ale ještě navíc je tam ta skvělá myšlenka, že takový parchant se prostě zabít musí, a že policista musí být vrah, aby dostal vraha. Myslela jsem si, ze začátku, že nám má být DaSilva sympatický právě tím, že nechce střílet po lidech. Ale ne, on se během filmu poučil, zjistil že měl nadřízený pravdu, a nakonec toho vraha pěkně odprásknul, a ještě s chutí! Vynikající film! Rutger Hauer byl sice dost dobrý, ale na hvězdičku to nestačí. Takový film by podle mně neměl ani vznikat! ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Atypická kriminálka s atypickým Stallonem. Po úspěchu Rockyho hledal Sly svoje limity a nakonec musel uznat, že charakterní role leží mimo jeho dosah. Tady by možná uspěl jen sám Al Pacino, protože scénář je vyloženě mizerný a v uvěřitelnosti postavám rozhodně nepomáhá. Dialogy trhají uši, dějové zvraty nedávají smysl a kvůli nízkému rozpočtu nezbyly peníze na akci. Atmosféru zvolna hnijící metropole režisérské nemehlo trestuhodně promrhalo a ve filmu vyčnívá jen Rutger Hauer a naháněčka v metru. Silný závěr dojem trochu spravil. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (3)

  • Tento film vydělal 14 905 000 dolarů. (McLushi)
  • Film kvôli prístupnosti prešiel úpravou v strižni. Necenzurovanej verzie sa nedočká ani 19.7.2016, kedy vychádza prvýkrát na blu-ray nosiči. (Paldiny)

Reklama

Reklama