Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Ray Morgan přišel o všechno. Bankovní loupež, která se zvrhla, prolévání krve, při kterém policisté zastřelí syna obávaného zločince Vincenta Sloana. Ten pocítí zlost, kterou dosud nepoznal. Spolupracovníci Raye Morgana jeden po druhém umírají. Odešla i jeho drahá rodina. Teď je čas odplaty. Morgan se stane armádou jednoho muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Nix 

všechny recenze uživatele

To, že to má 3 hvězdy, neznamená, že to není dobrý (mé hodnocení mám napsaný). Je to fakt solidní akční béčko, pro mne s neznámým Garym Danielsem, který mi byl doporučen. Děkuji Wacoslav1. Hned jsem zase o něco chytřejší a ten chlap se umí ohánět. Film má neustálou akci a pořád se něco děje, jeden moment mne i překvapil (policejní stanice), příběh je klasický revenge movie, akorát je škoda, že hlavní hrdina se začne mstít až poslední třetinu filmu, takže na ohánění a kosení nepřátel rukama si člověk musí počkat. Každopádně je to fakt solidní zábava, jako první seznámení to na mne zapůsobilo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Gary Daniels a jeden z mála jeho lepších akčních snímků staré školy. Příběh o pomstě z obou stran barikády natočený se spoustou akčních scén komiksového ražení, kterým je věnováno nejvíce prostoru. Už zpočátku je velká přestřelka mezi policisty a partou bankovních lupičů v neprůstřelných vestách následující adrenalinovou honičkou policistů v autech a jednoho prchajícího lupiče na motorce. Nechybí ani ve své době velmi oblíbené předlouhé skladiště s naskládanými paletami a honičkou plnou výbuchů a rozbitých aut. A to všechno trvá plných dvacet minut. Následuje chvilka děje a je tu další honosná akce. O přestřelky a honičky tedy nouze není, ale kdo zná Garyho tak ví, že ani o bojová umění taktéž nouze nebude. Ano, spousta klyšé samozřejmě nechybí, ale takto jsme to v devadesátkách měli u videofilmů prostě rádi. Přemíra chyb se dá v takovém závalu akce přehlédnout. Abych nezapomněl, i divák nemrava si přijde na své. Dnes už je snímek značně předvídatelný a po technické stránce vcelku jednoduchý, ale pořád je to stará dobrá akční práce bez použití počítačů a jiných moderních vychytávek. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

zaujímavý film. Už úvodná akčná 20 minútovka je fajn akurát človek trošku rozmýšľa ako vlastne začne príbeh a vznikne revenge. Tvorcovia sa s tým pohrali tak, že po akčnom začiatku sa tempo zvoľní a záverečných cca 30 minút je ten pravý akčný revenge mód. Všetko je správne B-čkové a je to proste B-čko jak vyšité, čo viac chcieť. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých béčkových filmov, ktoré som v poslednej dobe sledoval, musel byť tento najpredvídateľnejší, no zároveň nekonzistentný, iracionálny, nepresný a úplne obyčajný, čo z neho robí čisto urážku inteligencie diváka. V skutočnosti som sa pristihol, že sa nahlas smejem v scénach, ktoré mali byť pravdepodobne veľmi dramatické. 1/10 ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nejhorsi akcni film co sem kdy videl. O cem to vubec bylo?! Nejaky kecy o pomste a drsny G(h)ery... Hmm! Uzasni herci, vynikajici rezie, duchaplny pribeh, vybrouseny scenar... A predevsim technicky brilantne zvladnuty film. Herci na provazech... zvuk nesladeny s obrazem... vybuchy promitane na platne... bezna vymena (nechtenna) zbrani behem jedny akce... 6ti rannej revolver bezne vystrili 3x a vice munice bez nabiti... a to nemluvim o tom ze tam co chvili lezl do zaberu mikrofon... Budto to byl zamer, mozna naschval studiu, nebo musel bejt celej stab na drogach a totalne vozralej!... I Zdenda Troska s Vaskem Vydrou by natocili lepsi akcnak! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama