Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sims jmenuje Billingse vrchním zástupcem, aby dohlížel na Juliette, jejíž snaha vyřešit dvě vraždy vede k roztržce. (Apple TV+)

Recenze (18)

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, problém s logickou absence výtahů vyřešen. Je fakt, že kdyby nasraná banda z Hlubiny chtěla převzít kontrolu, výtahy by jim to mohly velmi ulehčit. Prima detektivní episoda. Vraždy, pátrání, jedna honička po schodech a další záhada (hvězdy). Líbí se mi to. Silo má takový pěkný noirový postapo feeling, a pokud pojede na téhle vlně celou dobu, nemám s tím žádný problém. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravdou, ze mi pri sledovani niektorej z predoslych casti napadlo, preco na dopravu v sile nepouzivaju aspon nejaku primitivnu verziu lanoveho vytahu. Vysvetlenie casti znenia "Paktu" v tejto casti mi to teraz ozrejmilo. Vysetrovacka, tajni spojenci, nepriatelia, ci len byrokrati v pozadi sice trocha naplnil obsah tejto epizody, ale moc sme sa toho v hlavnej linii nedozvedeli. Ale zaujal aspon "vyskum" kreslica-intelektuala v jedalni. Rebecca - mechanicka/serifka ma mimoriadne silny horolezecky uchop. Zaverecny obraz na davkovac PEZ-cukrikov bude teda zrejme navnada? :) 70% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potvrzuje se, že půjde spíš o konspirační detektivku na pozadí postapokalyptické budoucnosti, než o originální sci-fi. Ale nevadí. Je to dobře napsané i obsazené, prostředí je zajímavé a zpracování je na vysoké úrovni. Každá hvězda, kterou jsem doteď dal, je plnotučná, poctivá a chybělo jen málo, abych jich nenasypal víc. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o tom, jak negřík Sims kráčí v otcových šlápějích a udržuje pořádek v silu, a to za jakoukoli cenu. Díl je nejvíce zaměřený na vyšetřování série nedávných vražd. Dost věcí se vyjasnilo. Jelikož mám pro krimi slabost a vzhledem k množství nasledovaného filmového a seriálového materiálu se mohu nazývat tím nejlepším profesionálním kriminalistou v Evropě, jsem si tento díl náramně užil. Bohužel byla spousta rozuzlení průzračných již dříve, tak jsem se alespoň bavil tím, jak dlouho bude trvat těm amatérům na vše přijít. [75 %] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektívna línia sa naplno rozbehla a je to len a len dobre. Rebecca chodí hore dole a naráža na nesprávnych ľudí a nejaké tie zaujímavé stopy. Až zabudnete, že sledujete v skutočnosti sci-fi a nie neo-noir odohrávajúci sa v reálnom svete. Ale nezabúda sa ani na makrozápletku o tom, čo je vonku, no a odhaľovanie toho, že nie je všetko s kostolným poriadkom, je síce pomerne lacné, ale zase ako inak na túto habaďúru prísť zvnútra, než sledovaním oblohy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama