Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu se ocitneme na koncertě, na který si vyrazili otec (Josh Hartnett) se svou dcerou. Když se starostlivý táta vydá na toaletu, zjišťuje, že v koncertní hale není něco v pořádku. K místu se začínají sjíždět kordony policistů… Nic ze začátku není tak, jak se zdá. Koncert je údajně policejní kamufláž, která slouží k dopadení nebezpečného vraha... (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (200)

Fr 

všechny recenze uživatele

VAŠE DCERA NA DNEŠEK NIKDY NEZAPOMENE…“  Co trumfne účast na pódiu s popovým idolem? Bejt hvězdou večerních zpráv… Shy to hezky rozehraje – a vlastně to baví víc, než jsem čekal. Silně si pohrává s logikou a bude záležet, jak moc mu to budete žrát a nepitvat. Čím víc to dokážete, tím větší zážitek dostanete. Bonusem pak je, že jsme svědky vzniku kulturního klanu „Shyamalan Familly“.     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Námětem k příběhu posloužil mmj. film „Purpurový déšť“ s (tehdejším) králem popu Princem. 2.) Shyamalan měl představu, že natočí „Mlčení jehňátek“ na koncertě Taylor Swift. Scénář napsal za necelýho půl roku. 3.) Thx za titule „Petr Zenkl“.  ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Z půlky koncert Taylor Swift, z půlky typický Shyamalan a jeho cringe dialogy, nekončící série zvratů nebo absentující logika. Josh Hartnett si roli sériového vraha vychutnává a film mu dává zasloužený prostor zářit, scénář ale bojuje s druhou polovinou víc než by bylo záhodno a do toho neví, kdy má skončit. Není to tak špatné, jako některé režisérovy předešlé filmy, ale návrat do formy se bohužel taky nekoná. 6/10 ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Neberiem Shyamalanovi, že má občas zaujímavý nápad. Škoda len, že pravdepodobne nechodí medzi ľudí a žije asi niekde izolovaný a zabarikádovaný vo svojom štúdiu, odrezaný od všetkých a všetkého. Potom to aj tak vyzerá, keď takýto mimoň niečo natočí podľa svojej zdeformovanej predstavy, že takto sa asi chovajú a rozprávajú tam vonku reálni ľudia. Inak si neviem totiž vysvetliť, ako môže niekto príčetný, kto chodí medzi ľudí a kto vie po sebe tie bludy prečítať, napísať postavám tak dementné dialógy, postrádajúce logiku a štipku prirodzenosti. To už je snáď jeho úmyselný trademark, topiť svoje filmy do žumpy tým, že postavy musia odrapkávať zhovadilé repliky a šklebiť sa pri tom pribrzdene a drevene ako trebárs práve tu Josh Harnett.(fakt nechápem tu chválu na jeho výkon). Nie je to tak trapná nedotiahnutá blbosť ako Old, ale ani nič viac, než odfláknutá zbytočnosť, na ktorú si za tri dni ani nespomeniem. ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Na jedne strane dokaze tu prehlidku nelogickeho bizaru MNS ve finale usporadat do neceho, co pripomina fabuli. Na druhe strane se ten syzet nevyhne minimalne tomu, ze susteni papirem je pro nej kompliment. Tohle totiz rve hlasem papiru sekleho v skartovacce.. :D Josh Hartnett prekvapive (neco malo) hraje. Chapu ze to u nekoho muze spusobit navaly euforie. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

I přes fakt, že by policie sotva ohrozila tak velký dav lidí, je první půlka, odehrávající se na koncertě, suprová. Armáda policajtů a federálů, všechny vchody uzavřené a taťka Řezník, který neustále vykoumává, jak se dostat ven a ještě nevzbudit podezření u své nezletilé dcerky, která je nadšená z koncertu své zbožňované pop star. Potud vše fajn. Horší je to, když se děj přesune jinam, protože pak už Shyamalan dělá tu samou chybu, kterou opakuje od dob Šestého smyslu, kdy mu to ještě šlo. Nemůže si pomoci a kombinuje, dokud opět nepřekombinuje. Nelogičnosti se vrší, Řezník se zdá být nepřemožitelný a film se natahuje. Důvod, že snímek přesto patří k tomu lepšímu, co Shyamalan v posledních letech natočil lze přičíst mimo jinému i Josh Hartnettovi, který se tady opravdu herecky vyřádil a ukázala se tady i jedna z režisérových dcer, která tu pop star ustála celkem dobře, pokud to byl i její hlas, tak taky dobrý. Slabší čtyřka. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (16)

  • Postava Coopera (Josh Hartnett) používa iPhone, čo sa odchyľuje od pravidiel, ktoré sa Apple snaží presadzovať, a to že darebáci vo filmoch nemajú používať ich značku. Bolo to možné zrejme preto, že režisér Shyamalan si film financoval sám. (Arsenal83)
  • Shyamalan napísal scenár za päť a pol mesiaca, čo je jeho osobný rekord. (Arsenal83)
  • Shyamalan pôvodne zamýšľal film natočiť v pomere strán 4:3, ale po diskusii s kameramanom Sayombhu Mukdeepromom dospeli k záveru, že to obmedzuje ich možnosti snímania a je to „príliš veľa práce“ na vytvorenie pocitu klaustrofóbie. Zmenili teda pomer strán na 1.85:1. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama