Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 2

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (131)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by čtvrtý díl byl objektivně slabší než předchozí trilogie, jelikož si jí jen sotva pamatuji, ačkoliv jsem byl na trojce také v kině; nicméně jsem měl vlastně po celou dobu neochvějný pocit, že jsem na to už zkrátka starej, ač původní série mě trefila vlastně v tom správném věku. Animace je akurátní, obsazení super (ačkoliv v Čr není moc šancí vidět v originále, proto jsem před lety absolvoval projekci ve Slovanském domě), ale fakt mě štvalo, že každá scéna končí pouze humorem a nikdy nenabere pořádného dramatického efektu. Což by ty kvalitní animáky tzv pro celou rodinu dělat měly a například ty Sandlerovy (Hotel Transylvánie, Leo) mě baví stále. Třeba za pár let s dětmi. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Nečítal som si žiadne recenzie, ani som nevidel žiadne trailery, takže som toto predstavenie zažil úplne "naostro". Okrem toho, že som mal nervy z mojej 5 ročnej dcéry, ktorá sa nevedela dočkať kedy to začne a zároveň kedy to už skončí, tak som zistil, že štvorka stojí za prd. Pre detského diváka je to nuda, deti sa v kine vôbec nesmiali, skôr naopak, počul som plač, ako sa deti boja Chameleónky a jej premien. Pre dospelého diváka to bolo tak na pol, boli aj smiešne momenty, aj akčné momenty, asi viac jokeov pre dospelých, ako pre deti. Animáciu a zvuk hodnotiť nebudem, to bola bomba ako vždy, tiež SK dabing fajn. Celkovo tomu dávam priemer, vyslovený prúser to nebol, ale oproti ostatným dielom jednoznačne horšie. 55% ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda 4 není příšerná, ale je neuvěřitelně nedopečená, nevýrazná, nesourodá a hlavně nudná. Celý to jede, tak nějak na půl plynu a nic tu člověka vyloženě neodpálí. Přičemž to nejvíce jde shrnout slovy promarněný potenciál. Po hledájící nástupce, zatím co se vypořádává s rolí duchovního vůdce a je konfrontován chameleonem, jenž bere podobu starých záporáků. Konfrontace se zločineckým podsvětím, které se musí stát jeho spojenci a i doslovný návrat starých záporáků. To vše zní na papíře naprosto famózně, ale v samotném filmu je to vše nevyužitý. Animačně i scénáristicky působí čtvrtý díl série strašně uspěchaně, jakoby vzali producenti první verzi scénáři a bez úprav ji nechali naanimovat během roku. Film tak postrádá větší sílu, poselství, hlubší postavy a hlavně atmosféru z opravdu živého světa. Velké zklamání. ()

LdaVinci 

všechny recenze uživatele

Tak nebyla to pohroma, ale nějak tu prostě chybí ta kvalita, kterou jsem pociťoval z jedničky a dvojky. Musím ocenit některé "kamerové" sekvence a nápady s ní. Co se týče zápletky a naší velké záporačky, to je dost promarněný potenciál. Zároveň někdy možná až na sílu dětinštější humor, na druhou stranu jsou tu stále i trefné vtipy, které k pandě patří. Novou liščí postavu jsem si velmi oblíbil, ale absence Pěti postrachů docela zamrzela. Škoda, tohle mělo být lepší, takhle je to průměrnější blbinka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85miliónov║ Tržby USA $133,237,000║ Tržby Celosvetovo $268,180,000▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Konečne niečo po dlhej dobe čo je úderné a zábavné. Panda nesklamala ani po štvrtý krát. DreamWorks stále vedia namiešať dobrú animáciu a zábavnosť. /videl v kine: 70%/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Kung Fu Panda 4 měla nejnižší rozpočet z celé série. 1. díl měl rozpočet 130 milionů amerických dolarů, 2. díl měl 150 milionů dolarů, 3. díl měl 145 milionů dolarů a toto pokračování mělo rozpočet pouhých 85 milionů dolarů. (L.E.O)
  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • Jedná se první díl Kung Fu Pandy, ve kterém o sobě Po říká, že je Kung Fu Panda. (Bestfan112)

Reklama

Reklama