Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na samém konci druhé světové války nechce německý dezertér už nic jiného než být doma. Místo toho se ale musí postavit esesákům, kteří pasou po ukrytém zlatém pokladu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (176)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Kousek časově od sebe dva podobně ujetý filmy, ten první je SISU a je teda vlastně o pořádnej kus ujetější, než todle. Todle je snaha udělat válečnej film, ale zvrhne se to v poměrně překombinovanou maloměstskou srágoru. Pár drsnejch záběrů, ale to celkem neva. Asi už sem v takovým věku, že mi podobnej film k uplnýmu štěstí nestačí... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Vlastně moc fajn film, kde je hodně krve. A jo, zlato, to tam je taky. Skvělá zábava jak po příběhové, tak po akční stránce, kde jsou ty špatný, tak špatný, až jim budete přát jenom to nejhorší, a ty dobrý, jsou tak dobrý, že jim budete přát jenom to nejlepší. Celkově se na to dobře kouká a díky nepřepálené stopáži si to celou dobu udrží skvělý tempo. A co si budeme, příjezd amerických vojáků byl taková třešnička na dortu  ;)  4,5/5 :) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tak aj Nemčúri sa pochlapili a konečne ponúkajú spoločne s upadajúcim Netflixom poriadnú vojenskú rezbu. Pošmáklo a veľmi, podobne ako Sisu to išlo v podobných uletených kontúrach. Chytľavý krvavý masaker. Ten Tarantino ovplivnil veľa filmárov. /80%/ ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Krátce po Dungeons & Dragons zas nechápu tu potřebu cpát slzopudnou backstory naprosto prázdným a jalovým hrdinům, co si cpou zlatý cihly do chřtánu ve filmu, v němž vesnicí chodí znetvořený nácek a všude šplouchá digikrev. Přitom by se to klidně mohlo utrhnout ze řetězu - takhle je to ale moc nijaké, obyčejné, contentové, kdy to nemá nápady ani vizi, tak se to snaží klasicky netflixově utrhnout od všeho trochu, až to není nic. Proč si místo toho nepustit Hanebný pancharty, netuším. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Při akci to dokáže získat nějakou pozornost, ale mimo ni je to jen Doktor z hor s nacisty. Neumí se to rozhodnout mezi seriózností a nadsázkou a podobně jako v Blood Red Sky hoří Thorwarth s postavami. Ať už jde o německého Caspera Van Diena, obergruppenführerfantoma opery, nebo jeho pobočníka, co měl na konci zlata už plné zuby, všichni působí jen jako průměrní pacienti Der Bergdoktora.. Jestli mělo ode mne Helanderovo vyhlazování esesáků tři zlaté cihly, tohle nemůže dostat stejně a to nejen proto, že nějaké sisu tu měl jen ženský odboj s mysliveckými flintami.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Českej republike, hlavne v Prahe a okolí. Využité boli aj miestne štúdiá Barrandov Studios, Prague Studios a Pokrok Studios. Obdobie natáčania trvalo od 12. marca do 25. mája 2022. (Arsenal83)
  • Ve filmu je skrytá pocta americkému režisérovi, producentovi a milovníkovi westernů Walteru Hillovi, viz náhrobek u hrobu, kde trojice hledala zlato. (SsgtJira)
  • Afroamerická jednotka amerických vojáků s buvolem ve znaku na konci filmu vychází ze skutečnosti, jednalo se o 92. peší divizi, která byla jedinou afroamerickou jednotkou přímo bojující na evropském kontinentu. Nebojovala však v Německu, ale v Itálii. (Všežrout)

Reklama

Reklama