Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování s ještě lepší Emily Perkinsovou, která zde hraje prim největší. Ubylo zbytečných citových projevů o sesterské lásce a přibylo napětí. Líbila se mi vytvořená atmosféra uvnitř ústavu, kde se konají velmi zajímavé terapie. Škoda jen, že ten konec zase tvůrci tak trochu zmrvili. 7/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S touto kanadskou vlkodlačou horrorovou sériou som sa pred časom zoznámil prostredníctvom tretej časti. Bol to prequel ku prvým dvom dielom, preto som sa v deji ľahko zorientoval. Teraz sa mi do rúk dostala časť s poradovým číslom dva. Takže som zasa o niečo viacej prenikol do príbehu dvoch vlkodlačích sestier Brigitte a Ginger. Tento krát sa dej točí hlavne okolo tmavovlásky Brigitte. Zo všetkých síl sa snaží bojovať proti svojej neodvratnej premene v krvilačnú beštiu. *** ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Tento díl se mi líbil nejvíc. Nešlo tu o vyvražďování beze smyslu, kterýho s každým dalším natočeným filmem mám plný zuby, ani nastavování ředěné kaše. Celkem jsem byl i napjatej, jak to bude pokračovat. A, což je dnešní dobou více než neobvyklé, měl jsem dokonce pocit stísněnosti, ne přímo obav, ale nemělo to k obavám daleko a obavy nemají daleko ke strachu. Považuju to za dobrej horor a možná i jeden z nejlepších natočených za posledních pět let. A určitě mě to navnadilo na první a třetí díl. Líbilo se mi tu hlavně, že postavy jsou propracovaný a dobře zahraný a že tu nejde jen o lekačky a vraždy těma nejnechutnějšíma způsobama, ale i o něco víc. Tedy o psychiku hlavní hrdinky a její snahu zabránit své přeměně a ponechat si ještě aspoň stopu lidskosti, přestože ve srovnání s ostatníma postavama (kromě Alice, která byla tam kde jsi teď ty ;) je mnohem lidštější. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě daleko horší než pérvní díl, tady se to přesunulo do nějaký léčebny, sice to nemá nějak zvlášť špatnej děj, ale je to nuda, žádný napínavý nebo hororový scény, jen se pořád řeší jak a kde dostat lék, konec taky nic moc a opět mizerný triky, takže nevim co na tomhle díle je lepší než na prvním, že má lepší hodnocení ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný sequel, než by většina diváků čekala. Dvojka Ginger Snaps totiž nepřináší víc akce a krve, nýbrž se opět zaměřuje především na temný příběh a rozvíjení lykantropických příznaků, které trápí tentokrát sestru Brigitte. Zabrušování tesáků, zastřihávání chlupatých a špičatých uší nebo jenom kruté prokletí, s nímž se hrdinka nechce smířit. Postavy jsou napsány výborně, zvláštní péče se dostala na malou Ghost se zálibou v komiksech. Maska vlkodlaka je zase o něco propracovanější, i když není moc vidět. A vůbec, celá atmosféra snímku je hodně temná a smutná, za což může hlavně ta věčná zima a prostředí uvnitř léčebny pro feťáky. Příjemný horror, pro fanoušky jedničky určitě žádná ztráta času. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Jak kruté může být natáčení v Kanadě si mohli herci a štáb vyzkoušet 21. února 2003. Natáčelo se i ve dvě hodiny ráno, přičemž venkovní teplota v Edmontonu byla mínus 32 stupňů Celsia. (Stocki)
  • Z trilogie Moje sestra vlkodlak měl tento film nejvyšší rozpočet, který činil 4,8 milionu kanadských dolarů. (ČSFD)

Reklama

Reklama