Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

misterz 

všechny recenze uživatele

S absolútnym prehľadom najlepšia časť z trilógie. Som zaťažený na dobovú atmosféru a tá tu nebola najhoršia. K tomu trocha napätia, krvičky a vĺčikov a k spokojnosti mi veľa nechýbalo. Tiež v porovnaní s predchádzajúcimi časťami je snímok vizuálne prepracovanejší a oku viac príjemnejší. Viac peňazí je tu rozhodne cítiť. 65/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Předně - nejedná se o žádný prequel, ale o samostatný film, jehož tvůrci si pouze vypůjčili vlkodlačí ségry z předchozích dvou filmů Ginger Snaps a teleportovali je do minulosti, konkrétně do Kanady 19.století. Tamní Indoši si tam po staletí v souladu s přírodou vegetili, tradičně si navzájem rozbíjeli hlavy válečnými kyji, lovili Eskymáky a tropili jiné podobné vylomeniny, ale co čert nechtěl, bílá chátra z Evropy mezi ně zatáhla nejenom neštovice a syfla, ale i lykantropii. Avšak podle jednoho starého proroctví jedné staré indiánské vědmy se jednoho dne na scéně objeví dvě bílé pipiny a ty si s infekcí hravě poradí. No ale věřte bělochům, že jo, zvlášť když jsou to ženské... Scénář je tentokrát hodně slabý a temná atmoška prvních dvou dílů je fuč, i když pro jejich fanouška je film určitě zajímavý. No ale popravdě už se mi kapánek zajídalo to neustálé omílání dilemat jestli se tedy přeměnit a nebo ne a jestli jedna ségra bude riskovat kejhák pro druhou nebo ne a tak podobně... Nevím co ty baby furt jako řeší - já bejt nakaženej, tak si to budu užívat, rychle bych se přeměnil a zuřivě zadávil, roztrhal a sežral všechny okolo, to by byl panečku biják. No ale po večeři před spaním se to dá dvakrát třikrát vidět, s nějakým tím delším časovým odstupem... ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry které svazuje pouto silnější než muži, bůh nebo osud..Tak asi o tom je třetí (a snad i poslední) díl naprosto bezchybné trilogie. Holky se dostanou do dřevěné pevnosti uprostřed temných kanadských lesů. Tuto pevnost se pár mužů (kteří už trpí docela slušnou ponorkovou nemocí) snaží ubránit před častými útoky dábelských stvoření. Všichni tuší že to je předem prohraná bitva a že výpráva která odešla před pár měsíci pro zásoby na zimu se už asi nevrátí. Paradoxně uvnitř této obléhané pevnosti Ginger pokouše chlapec, který je tak na půl cesty mezi člověkem a vlkodlakem a právě od tohoto okamžiku začíná má oblíbená hra na to jak odvrátit neodvratitelné.. Opět velmi dobře zahrané. Charaktery a motivace postav jsou jasné to, že je místní pastor hajzl poznáte hned jak ho uvidíte a celou dobu mu přejete aby dostal co mu patří. Konečně jsem se dočkal vyvrcholení kdy obě sestry skončí spolu bok po boku tak jako na začátku jedničky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame treti dil a je videt, ze uz je to tak trochu zbytecny. Prvni dil byla slusna cerna komedie, druhej vcelku povedenej horor, ale treti dil je takovej nijakej. Prakticky nic se tu totiz nedeje. Zacatek vypada zajimave a spolu s koncem to dava slusnou "legendu", jenze prostredni cast v opevneni je proste o nicem. Zabiti tu moc nejsou a ty co tu sou, tak nic extra. Nastesti tvurci neukazujou vlkodlaka, protoze to je slaba stranka tyhle serie a kdyz se nakonec objevi, tak je to jen na chvily. Potesila me opet Emily Perkins, ktera hlavne v zaveru s cernejma ocima a krvi na tvari vypada spravne cool. Nemuzu tvrdit, ze bych se nudil, ale na vic jak 3* to urcite neni. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s Ginger a Brigitte už logicky není prequel, jelikož se přeneseme v čase do 19. století. Kanadská divočina, Indiáni a bílí kolonizátoři (Francouzi a Angličané), kteří dovezli z Evropy zkázu a smrt. Alegorie o zničujících darech starého světa, co mají podobu prokletí vlkodlaka. Místo psychologického dramatu zde máme tentokrát dobrodružný příběh z chladné divočiny s přesahem do hororu. I když je Ginger infikována, tak láska obou sester je silnější. Není důležité, na které straně budou stát, ale to, že budou stále spolu. I do třetice jsou role jasné - silné ženy a slabí muži. Navrch fanatický kněz, co káže druhým o pekle, jenže sám je v něm již oběma nohama. Závěrečný masakr je rychlý a zdrcující. Vlkodlaci se sice jen míhají, ale i tak nejsou naštěstí tvořeni shluky levných pixelů. Mechanické masky nemusí být dokonalé, přesto působí stále věrohodněji, než počítačové bestie. Nejslabší část trilogie, hodnocení z minula však ponechám. 3,5* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Katharine Isabelle měla pro scénu, kdy Ginger vstává nahá z postele, dublérku. Ve smlouvě má klauzuli o zákazu nahoty. (ČSFD)
  • S natáčením třetího dílu vlkodlačí trilogie se začalo sedmnáct dní poté, co byl dotočen druhý díl. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Ginger Snaps III: The Beginning, Ginger Snaps: The Prequel. (Stocki)

Reklama

Reklama