Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hodně napínavá romance, která má navíc skvělé obsazení. Joshovi a překrásné Diane jejich vztah uvěříte, ale největší výkon zde odvádí Rose Byrne, u které nevíte zda jí nenávidět nebo spíš litovat. Jediné, co snímku můžu vyčíst je určitá citová chladnost, která vám nedovolí se do děje přímo zapojit. Miluj mě, prosím stojí i tak za to vidět, ikdyž možná jen jednou... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět romantika, která zaujme a potěší. Herci se snaží jak můžou, Josh Hartnett si opět zkouší roli hezkého chlapečka a naproti němu Diane Kruger dokazuje, že v sobě má kus krásné ženy. Třetí do dvojce Rose Byrne, která si nezaslouží o nic menší pochvalu, protože je chvílemi k sežrání a jindy by jste ji něco nejraději udělali... Wicked park je jednoduchý film o romantické lásce, která nedopadla tak šťastně jak mohla a vy jako divák sledujete "několikaletou" pouť za pravdou. Atmosférou i příběhem, ale film musí potěšit každého, protože je svým způsobem netradiční stejně jako některé velmi dobře laděné záběry (hned na začátku cesta na záchod...). Síla, která je cítit z příběhu je skvělá a diváka potěší celý film, vystavěný i s jednoduchou dějovou linií velmi zajímavě. Méně zdatný divák se ze začátku bude divit, ale po chvíli se v čase více zorientuje a vše do sebe bude zapadat až vyvrcholí v závěru filmu. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Asi měknu, nebo se v nepřátelském znamení štíra střetl mikrokosmos s makrokosmem, ale mně se tahle romantická věc i líbila. Teorie lásky je andělská, její praxe však dábelská. A dodnes vlastně platí nadčasové pravidlo, jak si najít svou Popelku - podle střevíčku. Jakkoli bych ji být v kůži hárajícího Hartnetta zabil, jako divák s kouzelnou Rose Byrne soucítím. A to morálně dopadla ještě docela dobře, takový Josh taky kecal jako Rudé právo o žních na západě - a to se nezmohl ani na omluvu, když svou snoubenku poslal v dost rozporuplné scéně do háje. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Diane Kruger tu ešte nie je vyspelou dramatickou herečkou, ale je naozaj krásna a s pomocou Josha Hartnetta, Matthew Lillarda a Rose Byrne si tu s krásou, krehkosťou a sympatiami vystačí. Nenechajte sa odradiť prvou fádnou hodinkou, v ktorej sa iba nenápadne rozdávajú karty na stôl. Do tej druhej namiešal Paul McGuigan excelentný koktejl kompletnej palety pocitov šťastnej i nešťastnej zamilovanosti a emocionálne ich vyhrotil do maxima. A keďže to dokázal nielen vedením hercov, ale hlavne sofistikovaným strihom a kamerovými hrátkami, odomňa má zlatú medailu. Neporovnávatjte tento film s vyzretejšími dielami Briana De Palmy alebo Alfreda Hitchcocka - tu sme v jednoduchších vodách zábavy pre mladých, ktorí buď ešte stále veria vo veľkú životnú lásku, alebo ju už prežili a nezmazateľne ich prenasleduje. Záver, ktorý mohol pri menšej opatrnosti zruinovať celý film, je nakoniec tým najkrajším za posledné roky. Plakal som ako malé decko a vznášal sa v oblakoch. P.S.: Filmov ako je tento je habadej. Akurát nikdy nefungujú tak perfektne. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jó OSUD! Jó LÁSKA! Nakonec - kdo něco podobného aspoň jednou v životě nezažil? To fatální míjení, ať už náhodné či někým podpořené... Že ne? Dobře vám tak... - - - Chladnokrevně vykalkulovaný, vypointovaný, do detailu vypiplaný scénář, bezchybné výkony krásných mladých herců, atraktivní prostředí, dobře vybraná a s dějem doslova souznějící hudba, stylově režiekamerastřihnuto, napětí až do poslední vteřiny, dojemný happyend... Skoro to vypadá jako nějaký ironický komentář k nějaké hollywoodské mainstreamové slátanině... Ale není. Problém je v tom, že ono je to opravdu DOBRÉ! Je to výborné! Čtyři a půl hvězdičky bez váhání - ale zaokrouhlit musím - a tak dolů, protože jediné klišé, co mi trochu "vadilo" byl ten Lukeův vždycky krásný a filmově tisíckrát provařený Ford Mustang 6X :-)... Leč přiznám se jako chlap, uronil jsem zkrátka i tu slzu... ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)
  • Stejně jako v původním filmu Byt (1996) si i zde Matthew (Josh Hartnett) objedná během "závěrečné" konfrontace k pití dvojitou vodku. Jak v předloze, tak i v tomto remaku ji nedopije. (dickens)

Reklama

Reklama