Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Já tyhle naivní filmy opravdu nemám rád. Film se snaží tuzemského diváka zaujmout českými reáliemi ale jinak je to naprostá tuctovka o bohaté rozmazlené holce, která si chce užívat život a při tom potká rádoby sympáťáka, který jí v tom pomůže a je úplně zbytečný se rozepisovat o tom jak to dopadne. Velice špatní (ne)herci, nulová zábava ale hlavně k zblití naivní a trapný o tom jak to v životě nechodí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Někoho potěší známé prostředí Prahy. Mě ani ne, mě to bylo celkem jedno, protože ju stejně moc neznám. Ostatní města jsou klasické evropské turistické oblasti a zajímavy prostředí bylo tak maximálně Love Parade. Jinak se jednalo o klasickou romantickou kostru - chlap, kterej jí musí lhát, pak se to provalí, naserou se na sebe a happy end. Mezitím samozřejmě poznávání sebe samých, kde se sem tam objevil zajímavej okamih. Zajímavější mi přišel ten vztah mezi těma dvěma agenty, kteří ji hlídali a hledali a pak se hlodali a hladili a kousali a chodili... ()

Reklama

HelenaHanke 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která neurazí, nenadchne, z dob, kdy filmová kariéra Mandy Moore dosahovala vrcholu, zatímco Matthew Goode byl v Hollywoodu ještě neznámým jménem. Pro mě osobně představují typově i herecky dosti nesourodou dvojici, které toho na věrohodnosti ani vlastní dějová linka mnoho nepřidala (mnohem přirozenější tandem vytvořil Matthew Goode například s Amy Adams v "Leap Year", Mandy Moore pak se Shanem Westem v "A Walk to Remember"). Hvězda navíc za výborné exteriéry, včetně Prahy. (40 %) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná komedie, která místy dokáže zaujmout, stejně jako dokáže být místy hluchá, nudná a bez šťávy. Střídají se zde dobré momenty s těmi nevydařenými. Děj je vpravdě tak trochu originální, ale jen v tom, že hlavní hrdinka je dcerou prezidenta USA a její přítel ji vlastně má jen hlídat. Ale jinak je to zcela normální romantická komedie, jakých je mnoho. Napřed se dají dohromady, pak se rozejdou, pak se zase dají dohromady, on jí řekne krutou pravdu že ji tahal za nos, ona už ho nechce vidět, pak se jí po něm stýská, tak ho vyhledá a zase si padnou do náruče. Klasika, kterou jsme měli možnost vidět už mnohokrát. Zajímavé je však, že se v tomto filmu objevuje i město Praha, hlavní nádraží a dokonce vlak Českých drah. Ale to je opravdu jen nepodstatná zvláštnost. Celkem to vidím na dvě hvězdičky, jednu jsem udělil alespoň za snahu o originální děj a druhou za to, že se film částečně odehrává v Česku a za to ostatní, co zde bylo ke koukání. A chlapi, přiznejme si to, Mandy Moore není ošklivá děva a dalo se na ní koukat. Takže dvě hvězdičky a sbohem a šáteček... ()

Teddy11 

všechny recenze uživatele

Příjemný film pro sobotní večer s přítelkyní. Podíváte se na to, romantika, sranda, někdy opravdu dobré vtipy, nemusíte u toho přemýšlet, všechno je pzitivní, s dobrým koncem, podíváte se po celé Evropě, včetně Prahy, což za to přece stojí:o) Celkově milý film, který je ale jen typcký romantický film s dokonalým koncem, jen zvednutá nožička při závěrečném políbení tam chybí:o):D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Točeno v Praze a Washingtonu. (M.B)
  • Na Staroměstském náměstí je promítán záznam Offenbachovy operety „Krásná Helena“. (Teres)
  • Poslední scéna obsahuje zkoušku Pucciniho opery "Nessun Dorma", ta zde však není odehrána celá, protože její závěr byl použit na konci koncertu The Roots. (HappySmile)

Reklama

Reklama