Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (105)

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší seriál na motivy Harlana Cobena s množstvím nečekaných zvratů a poměrně uspokojivým koncem. Problémem seriálů na motivy tohoto spisovatele jsou nesmírně ploché postavy se kterými není možno si najít bližší "spojení" a tak je vám v podstatě jedno co se s nimi stane. Celkově mě však Fool me once nezklamal a jako oddechovku mohu doporučit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasická Cobenova oblbovačka, která začne jako klasické detektivka ale nabízí tolik odboček, postav a falešných stop, že se divák začne brzy ztrácet. Přestože vše nefunguje stoprocentně, témat je zbytečně moc a konec není uspokojivý a propracovaný, jak by si zasloužil, jedná se o jeden z lepších mysteriózních seriálů, který si díky cliffhangerům na konci každého dílu, udrží divákovu pozornost a očekávání až do konce. ()

Reklama

JB001 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech musím konstatovat, že to určitě dáme jen ve dvou dávkách. A jednu hvězdu si nechávám v rezervě. Tu gay linku si mohli odpustit, ale to je pro současnou Netflixovou produkci asi povinnost. A hodně mne pobavila ta zelená Škoda, kterou hlavní vyšetřovatel vyfasoval za trest. Po závěrečné epizodě zvyšuji na plný počet. Na Mayu se hezky koukalo... ()

Hoffmanos 

všechny recenze uživatele

Soutěž v generování falešných stop, a s tím spojené i vykreslování zbytečných charakterů. Všichni tady lžou, a to občas i bezůčelně, jen aby se nahromadilo více otázek. Místo aby napětí pomalu gradovalo, každý díl se táhne ve stejném tempu od začátku až do minuty před koncem, kde se spustí bait pro dalši epizodu. Ta poslední už byla příběhově trochu více děravá. Za mě první letošní seriálové zklamání. 2.5/5 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Klasická cobenovka která vrší zvrat na zvrat a sype to na diváka takovým tempem že ani nemá čas přemýšlet jestli to celé dává smysl. Osobně mám pro cobenovky celkem slabost a i když Safe bylo lepší a pořád je to spíš jednohubka, která nemá velký potenciál na opakované sledování, bavil sem se velmi dobře celou dobu…70% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama