Reklama

Reklama

AKA

  • Francie AKA
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (78)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Drsný triler z francúzskeho zločineckého podsvetia. Alban Lenoir bol správny "řízek", dalo sa mu toho uveriť veľa. Bolo to neštandardné a na pomery Netflixu maximálne uveriteľné a dokonca aj bez tých ich trtnutých LGBT vsuviek, takže skladám poklonu. A na konci sa mihol aj "Leon", takže srdcové previazanie s Antigang-om by sme tu mali... :) ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Slušnej a svižnej film, kterej si drží tempo od začátku do konce. Vynechal bych ty momenty, kdy se hlavní hrdina sbližuje s rodinou mafiána, silně mi to připomínalo dřívější dobu a filmy třeba s Van Dammem. Posledních 20 minut mi pak připadalo celkem šílených, nebudu víc prozrazovat, každý kdo to uvidí, ať si udělá názor sám. 60%. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Snad se tu ve spam sekci BFLMPSVZ dá ještě psát o filmech, protože se v recenzi potřebuju vypsat o francouzské pecce od Netflixu, kterou natočil kameraman obou dílů Ztracené kulky. V hlavní roli je opět Alban Lenoir, který se nařachal jako na casting pro Jacka Reachera a je tam i schopnostmi podobná mlátička. Mlátička se zajímavým příběhem v pozadí, která nastoupí k mafiánské rodině v undercover misi, aby zabránila teroristickému útoku. Hlavu mafiánů hraje Eric Cantona, který jako kopačka dokazuje, že má herecké charisma. Příběh je klasická story o skrytém agentovi v mafiánské rodině a pak se to nějak poděla a je okolo desítky mrtvých ve scénách jak s Johna Wicka s nápaditou kamerou a subtilní ale sedící hudbou. Doplňuje to kýbl emocí, že jsem každou chvíli čekal holubice a inspektora Tequilu.  Objektivně je to taková sedmička. Subjektivně mne to zasáhlo do akčního srdíčka a klidně bych dal devítku. No a já se těším na další akční francouzský zářez na Netflixu, počítám že už jsou dva ročně a je to pořád super. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak opět akční jízda francouzským podsvětím na téma infiltrace, nicméně není to taková akční jízda, když Eric Cantona jako fotbalista svým legendárním kung-fu kopem sestřelil fanouška na plném stadionu. Průměrná, ale zábavná záležitost okořeněná účastí právě slavného francouzského fotbalisty, který si občas něco zahraje ve filmu. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Taká akčná klasika z Alžírska...ehm Francúzska, ktorá ani nenaserie, ani nenadchne, ale hlavne ukazuje, že Cantona bol nielen špičkový futbalista, ale je aj obstojný herec. Lenoir si ide samozrejme svoje a so svojou ubitou postavou a predsadenou tlamou likviduje každého, kto sa mu začne srať do cesty. Filmov, ako je tento sú desiatky, alebo skôr stovky, ale na zabitie večera postačuje. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama