Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Slušnej a svižnej film, kterej si drží tempo od začátku do konce. Vynechal bych ty momenty, kdy se hlavní hrdina sbližuje s rodinou mafiána, silně mi to připomínalo dřívější dobu a filmy třeba s Van Dammem. Posledních 20 minut mi pak připadalo celkem šílených, nebudu víc prozrazovat, každý kdo to uvidí, ať si udělá názor sám. 60%. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Krimi thriller z kategorie B+, Netflix se pokusil o další Extraction. Ale nevyšlo to, snímek je hodně televizní, nemá hvězdu velikosti Ch.Hemswortha a chybí mu vyloženě wow momenty. Jsme prostě zmlsané publikum. Ale na druhou stranu, AKA si vzal to lepší z desetiletí trvající francouzké tradice kriminálek s úplatnými policajty a politiky a pokračuje v nich s další generací a v modernějším, rychlejším a akčnějším looku. Zrovna akčních scén je v AKA právě tak akorát, drobných i větších a jsou opravdu velmi dobře natočené. Přehledně, poutavě, originálně a velmi kontaktně, skoro realisticky. To každý neumí a v tomhle filmu je na co se koukat. Zápletka mi v závěru připomněla J.P. Belmonda a jeho Profesionála. Ta změna pohledu státu na to, kdo je momentálně přítel a kdo už ne je asi v bývalé koloniální velmoci stále živé téma. Bejt tohle českej film, budem se tu prsit, co že se nám to povedlo, takhle tu mnozí ohrnují nos. A neprávem. AKA si pozornost fandů akčního krimi žánru rozhodně zaslouží.. Jen se pokuste si ho sehnat v originálním znění, protože českej dabing zamračenýmu bijci Albanu Lenoirovi opravdu nesvědčí. Dávám 70% a možná se ještě jednou kouknu. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

AKA aka „Nejnesympatičtější čuňa francouzské kinematografie konečně našla kulky“ je docela solidní akční polízanice, dokonce i s poměrně stravitelným příběhem, ačkoliv stále nechápu, jak se mohl Albán Lenóra s tímhle odpudivým xichtem stát hercem, notabene hercem relativně kladných postav. Zřejmě v rámci Netflusácké bolševické patoideologie privilegizace postižených a deviantů na úkor většiny. Ale tentokrát nevadí! Ač kapku klišovitě šablonovité, není to úplně vymatlané ani jinak libtardsky závadné, je to slušně natočené, má to docela spád a vcelku pohodově se u toho žvýkají žáby. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

SICE JE TU ZASE  BOREC, CO ZLIKVIDUJE DESET CHLÁPKŮ A ANI SE U TOHO NEZAPOTÍ, ale dějově to nebylo tak špatné, když uvážíme, že bojové scény byly dobře připravené, agentská zápletka nebyla směšná, hlavní hráči ztratili scénářem v době času a vlivu sebereflexi a ta chamtivost, kterou Bible označuje jako hřích opět slavila úspěch. Lokace slušné, překvapivých momentů je více, mrtvol také, a to že film končí s morálkou a správností si divák zaslouží. PROTOŽE ŠPÍNA ZÁPADU JE DENNĚ V MÉDIÍCH PROSTOUPENA POLITIKY, KTEŘÍ JSOU PRÁVĚ TAK ODPORNÍ, JAKO TEN ZDE VE FILMU (Výborně zahraný!) Od filmů tohoto tipu si nelze moc slibovat, ale když udrží napětí a spád, a to zde bylo, je to v daném žánru to, co hledáte a více nedostanete. Že si film za 14 dní nebudete pamatovat? Jistě, takových se točí stovky. Přesto 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Odkedy Cantona rozkopal fanúšika, tak sa stihol objaviť v mnohých filmoch, kde svoje bojové schopnosti mohol využiť, paradoxne ale bol najslabším článkom tejto akcie, hoci vyslovene nevadil. AKA je film, nad ktorým treba prižmúriť oči, pretože nič iné, ako bežné klišé neponúka - prestrelky, naháňačky, výbuchy, hroziace míny a ešte nebezpečnejší darebáci - otrepaný dej. Ale žánrovo baví tým správnym spôsobom. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama