Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

verbal 

všechny recenze uživatele

AKA aka „Nejnesympatičtější čuňa francouzské kinematografie konečně našla kulky“ je docela solidní akční polízanice, dokonce i s poměrně stravitelným příběhem, ačkoliv stále nechápu, jak se mohl Albán Lenóra s tímhle odpudivým xichtem stát hercem, notabene hercem relativně kladných postav. Zřejmě v rámci Netflusácké bolševické patoideologie privilegizace postižených a deviantů na úkor většiny. Ale tentokrát nevadí! Ač kapku klišovitě šablonovité, není to úplně vymatlané ani jinak libtardsky závadné, je to slušně natočené, má to docela spád a vcelku pohodově se u toho žvýkají žáby. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Síce v danom žánru tuctová záležitosť, avšak má svoje akčné scény naplánované a koncepčne realizované tak, aby celý film bol „nejako funkčný“ (aspoň na povrchu). Runtime sa zbytočne šplhá nad 120 minút a aj ten záver zanecháva za sebou niekoľko pripomienok. Každopádne, po nejakom čase je to snímok od Netflixu, ktorý vykazuje nejakú koncepčnú predstavu. Je vidieť, že herec Alban Lenoir sa vo svojich posledných filmových rolí spíš špecializuje na postavy , ktoré účinkujú v tvrdších (samozrejme dopredu nakomponovaných) akčných filmoch. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

-SPOILER- Tak tady bylo téměř vše co od podobných snímků chci. Pořádná akce. Nabouchaný hovado co zmlátí všechny okolo a zázračně střílí, na co zamíří to trefí. Zamotaný děj, kdy vylézají kostlivci ze skříní. Trocha toho citu s malým chlapečkem. Těžkej mafián co rozhoduje o všem a všech. Zkorumpovaní politici a hodní teroristi. Jak já si u těchto filmů, tak krásně odpočinu. ()

slovan.mma odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler Alert: Sľubný začiatok. Agent sa.necha zajať a popravi ženu ,ktoru pôvodne mal zachrániť(teda to tak aspoň vyzeralo). Potom tento muž bez srdca ide infiltrovať tretotriednu wannabe mafiánsku skupinu(ktorá si nevie rady s inou miestnou teplakovou mafiou z Čečny), lebo kapo tejto "mafie" môže byť pojitko na hľadaného teroristu. Muz bez srdca sa infiltruje do miestnej pseudomafie a hneď sa zamiluje do syna bossa (Eric Cantona) čo vyzerá ako keby mlatkohlavy žralok splodil dieťa s Brunom Marsom. Jeho debilný vizuál je jeho najmenší hriech btw... Následne sa všetko na konci celé otočí a z teroristu je milujúci otec, agent bez srdca zachráni jeho dcéru a prestriela sa cez 100 fizlov a zlí bieli politici čo drancuju Afriku a vraždia deťom rodičov zaplatia za svoje hriechy. Z celkom slušnej francuzskej akcie sa na konci vykľul woke pravdolaskarsky blvanec o zlých europanoch a dobrých cernoskoch, čo by sa v Afrike mali bez nich lepšie. Preboha, prečo??? ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Slušnej a svižnej film, kterej si drží tempo od začátku do konce. Vynechal bych ty momenty, kdy se hlavní hrdina sbližuje s rodinou mafiána, silně mi to připomínalo dřívější dobu a filmy třeba s Van Dammem. Posledních 20 minut mi pak připadalo celkem šílených, nebudu víc prozrazovat, každý kdo to uvidí, ať si udělá názor sám. 60%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno