Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi svizna francuzska akcna zanrovka so scenarovymi liniami nepodobna tej z nedavneho Extraction (2020). Preto sa napriek priamociarosti a jednoduchosti "hromotlka"  moc nestihate zamyslat nad jej nedostatkami. Scenar je jednoduchy a od urciteho momentu budete mozno i predvidat "zvrat" v zavere. Bavil som sa. 60% Odporucam, ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Kameraman Ztracených kulek si vyzkoušel scenář a režii , a za mě to nedopadlo vůbec zle. Klasicky poslední 1/4 filmu je přehnaně korektní , co bylo zlé je najednou hodné a naopak .  Ale když člověk počítá s tím, že to netočily kapacity jako třeba  pan Scott nebo Scorsese , tak může být docela spokojený. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kameraman a hlavní hvězda Ztracené kulky, přináší pomalý a smrtelně vážně míněný akčňák, který se občas přepne do akční rubačky. V nejlepších scénách připomene Raid nebo to lepší od Manna, ale děj neobhájí stopáž, akce je málo a chybí jí drive a wow momenty. Nenáročná jednohubka, která má bohužel o 30 minut navíc. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na Francouze je spoleh v tom, že pořád umějí natočit poctivý old school akčňák, a to dokonce i pro Netflix, který si na kvalitu vyprodukovaných filmů zrovna moc nepotrpí. AKA je po Ztracené kulce a Ztracené kulce 2 dalším povedeným snímkem, který sice nepřináší do akčního žánru nic nového, většinu času sází spíše na jistotu, nicméně svými kvalitami patří jednoznačně k tomu lepšímu, co lze v daném žánru na Netflixu nalézt. Hlavní role se zhostil Alban Lenoir, na kterého jsem si zvykl až po téměř dvou filmech a dnes již mohu s klidným svědomím říct, že mu role drsných chlapů sedí a baví mě v nich. Nejvíce mě však zaujaly akční scény, souboje jsou dobře natočené, realisticky provedené a nechybí jim krev ani brutalita. Příběh, jak už jsem nastínil výše, není nijak zvlášť originální, občas mu chybí logika, má však svižné tempo, pár zvratů a hned několik zajímavých momentů. Za sebe bych možná malinko ubral na stopáži, jinak ale vcelku spokojenost. Povedený, dobře natočený akční film. 7/10. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Snad se tu ve spam sekci BFLMPSVZ dá ještě psát o filmech, protože se v recenzi potřebuju vypsat o francouzské pecce od Netflixu, kterou natočil kameraman obou dílů Ztracené kulky. V hlavní roli je opět Alban Lenoir, který se nařachal jako na casting pro Jacka Reachera a je tam i schopnostmi podobná mlátička. Mlátička se zajímavým příběhem v pozadí, která nastoupí k mafiánské rodině v undercover misi, aby zabránila teroristickému útoku. Hlavu mafiánů hraje Eric Cantona, který jako kopačka dokazuje, že má herecké charisma. Příběh je klasická story o skrytém agentovi v mafiánské rodině a pak se to nějak poděla a je okolo desítky mrtvých ve scénách jak s Johna Wicka s nápaditou kamerou a subtilní ale sedící hudbou. Doplňuje to kýbl emocí, že jsem každou chvíli čekal holubice a inspektora Tequilu.  Objektivně je to taková sedmička. Subjektivně mne to zasáhlo do akčního srdíčka a klidně bych dal devítku. No a já se těším na další akční francouzský zářez na Netflixu, počítám že už jsou dva ročně a je to pořád super. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama