Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

megajalec 

všechny recenze uživatele

Výborné herecké obsadenie sľubovalo zaujímavý film. Neostal som sklamaný. Výborne sa doplňujúci Harrelson s Brosnanon, prekrásna Salma (už len kvôli nej sa oplatí pozrieť si After the sunset). Prostredie ostrova len umocňuje pohodu a príjemný pocit z videného. Páčili sa mi aj nájazdy kamery. Škoda toho klasického love story zakončenia. Inak veľmi príjemná oddychovka. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Úžasné blbnutí Brosnana s Harrelsonem provází takřka celý film a je na něm tím nejlepším. Škoda že se do toho motá nějaká loupež diamantu. Podobně zbytečně se do příběhu motá i Salma Hayek, ale na tu se dá aspoň dívat. Ke konci jsem si už už myslel, že se celý film na diamant opravdu vyprdne a zboří celou tu škatulku, ale bohužel to byl jen vysněný konec, a z Když se setmí se tak stala jen další trochu lepší tuctovka. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ratner k dispozícii De Nira, Pacina, Hopkinsa, Day Lewisa, Gabina, Deppa, Von Sydowa, alebo Quinna v jednom filme, nedokázal by natočiť nič viac, ako priemer. Tu mal trochu menej herecky obdarovanú elitu, takže zákonite musel vzniknúť podpriemer. Ratner je najväčšie hollywoodske zlo, ktoré by malo točiť iba reklamy a možno nejaké popové videoklipy. Atmosféra síce fajn letná, zápletka môže v letnom opare trochu zaujať, ale v kombinácii s Ratnerovou réžiou to nefunguje. ()

Aldebaran 

všechny recenze uživatele

3* nebo 4*? ... časté dilema, přemýšlím, jestli by 10stupňová hodnotící škála pomohla, nebo jestli by pak rozhodování bylo ještě těžší :) ... film jsem viděl už 3krát (vždy s velkým odstupem) a 3krát jsem se dobře bavil, příjemná oddechovka s krásnou Salmou Hayek a několika výbornými scénami, umí zvednout náladu ... výsledek? 4* (ale slabší:) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně basketbalového zápasu můžeme v publiku uvidět slavného herce Edwarda Nortona. (POMO)

Reklama

Reklama