Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. I Got It - Kevin Lyttle ,2. Drive My Crazy - Kevin Lyttle (Featuring Mr. Easy) ,3. Tempted to Touch ,4. You Never Know ,5. Punkie ,6. Night and Day - Dawn Penn ,7. Boombastic ,8. Who Say Me Done - Cutty Ranks ,9. Cobra Style ,10. Police and Theives - Junior Murvin ,11. Agora So Falta Voce - Maria Rita ,12. Weh Di Time ,13. Gal You a Lead , ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Písečné pláže karibského "ráje" na Bahamách, šaramantní zloděj Pierce se svoji milovanou a okouzlující Salmou, Woody Harrelson coby trochu smolařský agent FBI srkající míchané nápoje nejen v luxusním apartmá luxusního hotelu, mimoděk loupež nějakého toho drahokamu - finančně nenáročná, leč příjemná a zábavná, exotická náhrada usrkávání pivka u bazénku z PVC na pískovišti za barákem. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Jak na dálku ovladá agentovo auto Brosman jsem se opravdu bavil. Jedním slovem oddechovka až do doby než se na scéně objeví Salma! Potom jdou nahoru nejen komentáře a hvězdičky, bože to je kus! Nejsem profík a naznačil jsem, že neumím psát komentáře. Viděl bych to, že chlapi daj minimálně 3x. Je to příjemný nenáročný odpočinkový snímek, ale ta Loly (Salma) má ohromné herecké nadání, co chlapi? Je tak přirozená.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ratner k dispozícii De Nira, Pacina, Hopkinsa, Day Lewisa, Gabina, Deppa, Von Sydowa, alebo Quinna v jednom filme, nedokázal by natočiť nič viac, ako priemer. Tu mal trochu menej herecky obdarovanú elitu, takže zákonite musel vzniknúť podpriemer. Ratner je najväčšie hollywoodske zlo, ktoré by malo točiť iba reklamy a možno nejaké popové videoklipy. Atmosféra síce fajn letná, zápletka môže v letnom opare trochu zaujať, ale v kombinácii s Ratnerovou réžiou to nefunguje. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s pár nadprůměrnými fórky a prosycená takovou tou exoticky uvolněnou náladou, kterou je čas od času potřeba si dopřát. A je to radost sledovat prošedivělého frajera Brosnana, jak hláškuje kudy chodí a nic ho nevzruší (až na Salmu) a je radost sledovat Salmu, ať dělá cokoliv, nejlepší je ale sledovat je společně, protože to mezi nimi skutečně jiskří a ten párek zlodějů jsem jim fakt věřila. Nejvtipnější postavu má Harrelson ("Svět se dělí na lidi, co baví sledovat západ slunce, a na ty druhý") a konec je možná trochu slabší a předvídatelný, nemůžu ale dát o hvězdu míň, protože tenhle film je zároveň důkaz, že Salma je sexy i jako dredatej bezďák. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)
  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno