Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne drama, jen malinko akční, trošku krimi, jakžtakž komedie, kterou vytrčila z podprůměru pouze luxusní prdelka pí Hájkové a uvolněný projev Vůďáka. Pírsnenovi jsem superzloděje věřil podobně, jako kdyby si Arnold zahrál Johnyho v remaku Hříšného tance. Přesto jde o neškodnou komedii, která večer nepokazí a má potenciál udržet diváka min. v polobdělém stavu až do konce... . ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Jak na dálku ovladá agentovo auto Brosman jsem se opravdu bavil. Jedním slovem oddechovka až do doby než se na scéně objeví Salma! Potom jdou nahoru nejen komentáře a hvězdičky, bože to je kus! Nejsem profík a naznačil jsem, že neumím psát komentáře. Viděl bych to, že chlapi daj minimálně 3x. Je to příjemný nenáročný odpočinkový snímek, ale ta Loly (Salma) má ohromné herecké nadání, co chlapi? Je tak přirozená.. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná oddychovka, len na takéto herecké a režisérske obsadenie by som čakal viac prekvapenia a využitého potenciálu. Niektoré nápady zo zlodejského prostredia potešia, takisto aj idea zlodej, priateľ agenta FBI, no prevláda ohranosť a predvídateľnosť. Škoda, jeho lepšieho nevyužitia. Je to tak na 70%. Možno pri lepšej nálade aj na viac. 70%. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příšerně nevzrušivá rádoby komedie, která boduje pouze obsazením. Salmita má téměř nepřetržitě bikini a je to skutečně pěkná podívaná, taktéž Pierce je sympaťák, Naomie Harris je taky kus, ale jinak to je vtipné jen tak tak, akce téměř není... Na to, že to mají být dva excelentní loupači, tak se tam v podstatě neloupá! Atmosféra tropického ráje a již zmiňované obsazení je fajn, ale scénář moc vzruchu prostě nenabízí. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně basketbalového zápasu můžeme v publiku uvidět slavného herce Edwarda Nortona. (POMO)

Reklama

Reklama