Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je KUS !!! A Pierce Brosnan tiež má čosi do seba. No a taktiež Bahamy tiež nie sú najhorším miestom, kde tráviť svoj čas... Vizuálne je to skrátka mňamka, ale inak sa nie je veľmi na čo dívať. Dej je neskutočne prekombinovaný, akcia nemastná-neslaná a celkovo sa skôr plíži ku koncu bez výraznejšieho momentu, ktorý by utkvel v pamäti. Takže ostáva len to, čo som spomenul na úvod. Otázka je, do akej miery a komu to stačí... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická letní zábavná podívaná, ve které Brosnan a Hayeková tvoří žhavý pár zkušených zlodějů, kteří si užívají pohodovou dovolenou na ostrově, dokud je z pohody nevyruší agent FBI Harrelson. Ten je zde proto, aby zjistil, zda ještě jednu zakázku udělá Brosnan alespoň s jednou chybou, která by mu byla osudná. V celku zábavná podívaná se snaží občas tvrdit hru pár dramatickými scénami, které však ve výsledku vyznívají spíše směšně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ratner k dispozícii De Nira, Pacina, Hopkinsa, Day Lewisa, Gabina, Deppa, Von Sydowa, alebo Quinna v jednom filme, nedokázal by natočiť nič viac, ako priemer. Tu mal trochu menej herecky obdarovanú elitu, takže zákonite musel vzniknúť podpriemer. Ratner je najväčšie hollywoodske zlo, ktoré by malo točiť iba reklamy a možno nejaké popové videoklipy. Atmosféra síce fajn letná, zápletka môže v letnom opare trochu zaujať, ale v kombinácii s Ratnerovou réžiou to nefunguje. ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila aféra, tomu se bude líbit i tohle. Sice scénář a režije rozhodně nejsou na oskara, ale zase dámská část je fakt luxusní :) ... nic proti Rene Ruso, ale Selma je Selma (o Naomie Harris ani nemluvě). Prostě holky, drinky, zlodějny, západy slunce, sem tam dobrej fórek ... co chcete jinýho v neděli večer ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)

Reklama

Reklama