Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Sice jsem zmlsana Drtivou porazkou, kde jsou discipliny i komentatori uz na jine urovni, ale jako predchudce se Takesiho hrad vubec nemusi stydet. Nektere discipliny jsou nudne (probihani dvermi, pocitajici ruce, sumo, americky fotbal atd.), ale jine jsou kouzelne (mucholapka, pohyblivy surf, tivoli, rotujici klady, pechod po moste atp.) a velkym plus je, ze se casto obmenuji. Jedine, co nechapu, je pitomy zaver v autickach, kde nikdo nemuze vyhrat. Ale i tak je to prijemne zpestreni vecera. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Rád jsem sledoval takové seriály jako Hry bez hranic a Takešiho hrad.... Dnes s už se nedá nikde sehnat, jedině na youtube. V jednom díle si pamatuji, že se do finále dostal jeden Američan s pár Japonci, ovšem neskorovali. Jednom v pár dílech vyhrali...... Jeden díl obrovské kameny, kuželky.... v životě jsem se víc nenasmál. ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

V době natáčení se jednalo o převratnou a novou podívanou, která neměla moc obdob, ale já se k ní dostala až teď na Prima Cool a už na mě ani zdaleka napůsobí tak, jak by asi působila, kdybych se k ní dostala dřív. Zkrátka davy ukřičených Japonců, co se marně snaží vyzrát nad překážkami, u kterých v mnoha případech závisí jejich překonání na pouhopouhém štěstí (nikoli zdatnosti nebo chytrosti soutěžících), nad nimiž vyčnívá jeden ještě více křičící chlapík v bílé uniformě. Ale jako kulisa pro vaření nebo odreagovačka po náročném dni to ujde. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepřímý předchůdce soutěže Ninja Warrior není sice tak zajímavý co se týče fyzických dovedností soutěžících, ale zase je to větší švanda. Japonci a japonská televizní zábava jsou naprosto šílení! (myšleno v dobrém!!) Viděl jsem to bohužel až jako dospělý, v dětství bych si to užil určitě víc, škoda. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem dost srandovní , ale mohli by tam dát občas nějakou novou překážku. Ze začátku mi to přišlo dost skvělý , klidně i na pět hvězdiček , ale když jsem viděl jak v několika dílech se to pořád všechno opakovalo tak mi to až tak skvělý nepřišlo. Teď mi to přijde jako nudná blbost v který mě zaujme pár věcí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama