Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 1

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Do filmu som šiel z vedomím, že ma ako teráristu urazí. Do filmu som šiel s vedomím, že to bude slabučké béčko. No to, čo som sledoval prekonalo aj tie najhoršie predstavy. Mohol by som tu rad radom vypisovať zoologické bludy, ktorými ma chceli filmári zmagoriť. No jeden je tak zásadný, že sa nedá nespomenúť. Čo robí anakonda na Borneu!? Na úplne opačnej strane sveta voči jej prirodzenému prostrediu. Samozrejme, ako je to pri podobných filmoch pravidlo dej, herci, triky kamera a podobné veci nemá zmysel pri hodnotení spomínať, keďze nič zo spomínaného tam nebolo. Najjasnejší herecký výkon tu odviedla jedine opička Malpa. Ona dokonca zatienila všetkých "hercov" aj čo sa tíka hrania emócií. Nemôžem povedať, že je to najhorší film, aký som kedy videl. Tak isto nemôžem povedať, že je to najhorší film s hadom, aký som kedy videl. Dajme tomu, že je to taký stredný odpad. Ani vtipný ani trápny. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příběh točící se okolo partě lidí co se vydají najít orchidej, která prodlouží život. Ale oucha! Místo střeží AnakondY ( Ano, není pouze jedna, je jich hned několik ). A tyto Anakondy nemají 5 metrů, ani 7 metrů dokonce ani 10 metrů. Oni mají rovnou 15 metrů. Proč ne. Hlavni hrdina, co má loď a vede výpravu vědců doprostřed džungle je super nezničitelný hrdina. Rukama zmlátí i krokodýla. ( Nebo Aligátora, já už nevím ) Velice průměrný snímek na dobrodružné večery. Neurazí, ale ani nijak nenadchne. ( 50 procent ) ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si ti dvě hvězdičky dovolím dát. Sice to bylo neuvěřitelné kýčovité a typický céčkový horror, ale třeba se mi líbilo, že fakt se ten had dal zabít lehce a nemuseli do něj vystřílet celej zásobník thompsonu, narvat mu do huby granát, pobodat nožem a ještě umlátit vlastníma rukama, aby chcípl. Jinak je to opravdu jen laciná blbost, která moc dojem neudělá. 35% ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,NIEKOHO ZOŽRALI..." ,, TU SA ŽERIE VŠETKO NAVZÁJOM. SME V DŽUNGLI." __ Na tunajšie veľmi slabé ohodnotenie som očakával väčšiu hovadinu, nakoniec to nebolo o moc horšie ako prvý diel z roku 1997. Tiež treba povedať, že oproti prvému dielu je Anakonda 2 omnoho viacej prepracovanejšia a "veľkolepejšia" , inak sa však jedná o takmer presne okopírovanie jednotky - miesto zanikajúceho domorodého kmeňa je tu orchidea s liečivými účinkami, namiesto Amazónie je to Borneo - zato hlavná postava tučnej záhradnej hadice je v podstate nezmenená, iba trocha viac digitálnejšia. Pažravosť tohto stvorenia je až neuveriteľná a nepozná hraníc - ten had zblajzne všetko na čo príde. Film má dosť rozťahané tempo, zdalo sa mi , že trvá tak 2 hodiny, tiež by mu pohodlo viacej hviezdnejšie obsadenie. V konečnom dôsledku taká neurážlivá kravinka, kde bude najslávnejšia predsa len tá opica. ()

Caym odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem se zas pobavila. Výstavní řízci v hlavních rolích (a zástupci všech ras a barev, aby nebyla diskriminace) - jeden věčně vyděšenej, jeden věčně nad věcí, jeden parchant, kterej to má téměř od prvního obrazu napsaný na čele, jedna hysterka, jedna správňačka a jeden drsňák. Co slovo, to perla. Souboj s umělohmotným hadem ve vodě mi připomněl scénu z Eda Wooda, kde se nebohý Lugosi snažil gumovou chobotnici rozhýbat natolik, aby to vypadalo, že s ní opravdu bojuje o život. Když hadi nebyli gumoví, tak byli tak počítačoví, že jsem se těm hercům divila, že se vůbec zvládli dívat na správné místo a nezírali jim kamsi za hlavu. A vůbec.. k Vánocům chci mačetu, jsem tímto kouskem silně inspirována, chci se taky prosekávat pralesem a sekat hadům hlavičky! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Anakonda: Honba za krvavou orchidejí je první hollywoodský film, který měl světovou premiéru na Fidži. (imro)
  • Gail Stern (Sali Richardson-Whitfield) přijela na začátku filmu vozem německé značky Mercedes Benz 450SEL vyráběným v letech 1975-1981. (JARDAHONDA)
  • Scénáristi Ed Neumeier a Michael Miner mají za sebou i lepší časy, napsali spolu například Robocopa. (imro)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno