Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

castor 

všechny recenze uživatele

I po snězení dortu, který zpatlali pejsek s kočičkou, nemohlo být tomu velkému zlému psovi tak špatně jako divákům, kteří prošli tímhle filmovým dnem. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Třetí Anakonda je (stejně jako ta druhá) jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle látce nesmírně sluší!! Na druhou stranu je to pitomě vtipné.. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tady totiž došlo k nedorozumění. Původně se film měl jmenovat Děvky Anal Kundy, měl být sice taky o dlouhém černém hadovi, ale místo scénáře se počítalo s improvizací. Jenže pak námět telefonicky předali do Rumunska, režisér neuměl dobře řeč, špatně si přeložil název a tohle je výsledek. ()

Reklama

Ramone11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hajzlhof ve sve zivotni roli (samozrejme az po Pobrezni hlidce!) v roli drsneho padoucha! Ale je mu to prd platny, kdyz dostane nakladacku od nezne dr.herpetolozky ovladajici umeni karate. Do toho banda neschopnych lovcu hadu, ktere si najal stary dobry Gimli z Pana prstenu touzici po ovladnuti digitalni anakondy! Ou Jeeee! Sakra a od kdy hadi ukusuji svym obetem hlavy? Zrejme by se meli prepsat ucebnice zoologie:) ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[1/10] Tretie pokračovanie v celku dobrej a slušnej série sa mení na oveľa slabšie a lacnejšie pokračovanie. Príbeh je úplne jednoduchý, klišovitý a prepracovaný nieje po žiadnej stránke nijak výnimočne, kamera, strih a technická stránka sú podpriemerné a je tu vidieť množstvo záberov, napr. zábery z áut, točené z lacného štúdia a prostredie v ktorom sa aktéri tohto "hororu" pohybovali je dosť slabé, a tie interiéry sú o niečo lepšie ale nezaujímavé. A hlavný problém je okrem scenáru aj totálne zlé, lacné a digitálne zobrazenie gigantického hada, Anakondy. Je to až príliš počítačové a pôsobí to odporne a nezaujímavo, hororovo? Haha. Herci sú v tomto filme úplne obyčajný a ich úlohy sú len akési bábky ktorú Anakonda zje a hotovo, nikto lepší tu okrem Hasselhoffa nieje, ten tu má aspoň dobrú úlohu a podá tu pár dobrých hlášoh. Film je uvádzaný ako "akčný/horor". Prvé dva filmy boli dobrodružno akčné a hororovo ladené filmy,no tento film sa nedá zaradiť ani medzi jeden žáner, lebo film nemá žiadne tempo a je veľmi krátky, čo je dobre, síce je to lacný a slabý film ale vdaka svojej krátke nieje až tak nudný, ale tempo nemá fakt žiadne. A neviem, čo má byť na tomto hororové. Ničenie hlavných aktérov počítačovou anakondou, tieto momenty sú obsahovo nezaujímavé, spracované sú slabo digitálne a ani jedna smrť nestojí za reč. Po dobrých dvoch dielch jasný pokles kvality, slabý scenár, horší herci a spracovanie minimálne o dva stupňe nižšie. Pozrieť sa to raz dá, ale aj ten čas som premrhal na nezaujímavý B film, ktorý nieje ani hororom, ani dobrodružnou/akčnou jazdou, proste len jednohúbkou, ktorá je nieje na zjedenie, ale na smiech a na zamyslenie pre hercov, na akú hlúposť sa to podujali. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek odkazuje na Honbu za krvavou orchidejí, a tak motiv je stejný - vývoj léku na rakovinu a Alzheimera. A protože je televizní, nelze čekat zázraky. Speciální efekty jsou samozřejmě nevalné, avšak mnohem lepší než u části produkce The Asylum. Pořád mi vrtalo hlavou, jak může had trhat obětem hlavy (ale hezky, to ano), končetiny a překusovat je. Dobře, je to mutant s pomalu krokodýlí hlavou. Tím se i filmaři vyhnuli tomu, aby dodržovali vše, co má anakonda mít a čeho je schopná. Na druhou stranu mě velmi potěšil odkaz na vetřelčí ocas - v přímém přenosu třikrát! Pinkus připomněl Burkeho a opuštěná tovární hala loď Nostromo. Jen Amanda není holt Ripleyová. Gore dobré, dojde i na střeva ven. Možná nejlepší je hudba. Místy velmi vtipné! Když má Grozny v hrudi deseticentimetrovou  díru, Ammanda ho uklidňuje, že to bude dobrý. Podobných perel je více a mě bavily. Pootevřená zadní vrátka už ale nikdo neotevřel... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)
  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)

Reklama

Reklama