Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Je to mega ptákovina o tom, jak se agentka zamiluje do zločince. Na tom není nic zvláštního, až na to že agentky jsou polonahé holčičky ve školních uniformách, s vysokými podpatky o jejichž IQ se dá silně pochybovat. Např. jedna agentka řekne druhé "kryj se!" a ona tam jde stejně jak prase na porážku. A zločincem je frajerka, která nejenom že je superpadouch, ale ještě k tomu je lesba. Takže o zábavu je postaráno. Ovšem nevím jestli to byl záměr tvůrců nebo jestli do toho nechtěně spadli. Aspoň je tu jeden vyčnívající faktor...a to je okouzlující Jordana Brewster (která je jen tak mimochodem přesně můj tip) s jejími lesbickými sklony. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, u které jsem chvílemi přemýšlel, kdy si to konečně začnou holky pořádně rozdávat a bude z toho alespoň průměrná eroťárna. Bohužel zůstalo jen u náznaků, takže přemýšlím, co bylo vlastně cílem filmařů. Je to něco na způsob Charlieho andílků, jen pro diváky, kteří mají raději teenky. Spíš si říkám, že je vidět, jak směšné mínění mají o divácích. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuhle blbinku samozřejmě nikdo nemohl myslet vážně a jako komedie parodující dokonale prostoduchým "bravíčkovským" stylem středoškolské komedie stejně jako špionské filmy je prostě kouzelná. Ne, že by se u toho člověk válel smíchy, ale spokojeně usmívat jsem se nepřestal od první do poslení minuty. Bavil jsem se nejen zápletkou mladé lesbické sexy varianty Blofelda, která se zamiluje do nejlepší agentky ve škole agentek, ale snad každým jednotlivým okamžikem a detailem. Ať už to byly plány na potopení Austrálie, červené přísavky s nimiž Lucy šplhá po stěně internátu, sledovací akce v "diskrétním podniku" kdy agentky na sledovaném objektu zajímá především úžasný svetřík, trezorová scéna, vedení školy, které se startrekovsky teleportuje z místa na místo nebo za sebe posílá hologramy a také řadou skvěle pitomoučkých dialogů ( "Já jsem jako malá nechtěla být zločinec. Chtěla jsem být pirát." - "To je taky zločinec." - "Aha.").. zkrátka hodně dobrá, vtipná a pořádně odlehčená zábava, na kterou se rád podívám znovu. a navíc, jako třešnička na dortu, Jordana Brewster, na kterou už samu o sobě je radost pohledět. :-)) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)

Reklama

Reklama