Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

pl4nt 

všechny recenze uživatele

Hodnocení u tohoto filmu je podle mého názoru hodně sporné a myslím si, že by mohl mít klidně o takových 10-15% více než má doposud. Je pravda, že některé scénky jsou trapné a neuvěřitelně fekální, ale těch světlých (vtipných) je mnohem více. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale bohužel jsem se musel přiklonit k první variantě kvůli Rob-u Schneider-ovy. Ne snad proto, že by svou roli zahrál vyloženě špatně, ale prostě mi je už od filmu "Zvíře" značně nesympatický. Do této role by se zkrátka hodil "nějakej větší frajer". ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vrchol zoufalosti. První díl měl dobrou myšlenku a byl i dobře uzavřen. Tohle byl jen marný pokus stavět na jeho popularitě a recyklovat, co se dalo. A když už přidat něco nového, tak už jen tak bezmyšlenkovitě a se vší hloupostí. Sice jsem se párkrát i zasmál, ale došlo i na to, že se mi z toho všeho zvedal leda tak žaludek. Ne, opravdu, některé části fekálního humoru byly moc i na mě.. Ale zde tomu lidi nafaří skoro 50%. Za co? Já tak shovívavý nebudu. 20% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)

Reklama

Reklama