Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Stejně svižná komedie, jakou jsme poznali v prvním díle. Upřímně jsem se bavil od začátku až do konce a klidně se za čas na amerického gigola podívám znovu. Nejlepší scénka v akvárium "My v Evropě neterorizujeme jiné země kvůli ropě"... krásně pravdivé. Čtyry hvězdy, protože některé scény mi přišli zbytečně nechutné. Zejména ty s ženou s kokotím nosem. Ale jinak plnohodnotná komedie. Já nejsem gay! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Upřímně si to zaslouží totální odpad, jednu * dávám jen za Hannu Verboom a její hot scénu v prádle. Ta minuta byla jediný +, a to je fakt uboze málo. A to mam prosím jedničku celkem rád. Tady se to hemží fekal humorem, příšerným nescénářem a ještě horším Schneiderem. Obejít obloukem a pustit si vtipnou jedničku. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)

Reklama

Reklama