Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Deuce Bigalow je ohromná hovadina, která si dělá srandu úplně ze všeho, co se aspoň trošku do filmu hodilo, a proto ho mám tak ráda. Rob Schneider je výborný herec, který mě vždy dokáže skvěle pobavit. Nevím, který z filmů o Deuci Bigalowovi se mě líbí víc, protože oba dva mají něco, co tomu druhému chybí ... Zatím hodnotím "jen" čtyřma hvězdičkama, protože film přece jen není úplně stoprocentí, ale postupem času zjišťuju, že takový starý dobrý Deuce Bigalow je lepší než 75% nových filmů, které nejsou ani z poloviny tak vtipné a ani z poloviny tak "geniální" ... Některé scény a hlášky jsou tak legendární, že na ně prostě nejde zapomenout ... Takže ano, zatím "za čtyři", ale je dost možné, že se tam ta pátá hvězdička někdy objeví ... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní ujeté komedie, Deuce Bigalow: Dobrej striptér z roku 1999 přináší stejný druh humoru jako první díl. Ovšem o dost trapnější. Deuce pořád žije v USA, ovšem bez své manželky která tragicky zemřela. Deuce je po jednom incidentu na pláži stíhán zákonem a tak odjíždí do Evropy na pozvání svého přítele T.J. Po příjezdu mu ovšem T.J. prozradí, že v Amsterdamu řádí vrah gigolů. A tak se bude muset Deuce vrátit zpět do své staré práce, aby mohl dopadnout již zmíněného vraha. Během toho se mu samozřejmě přihodí mnoho vtipných situací. Některé z nich jsou docela povedené. Jiné nikoli. A taky opět nechybí nechutné scény jako v první díle, jenže tady jsou opravdu nechutné.To myslím v tom, špatném slova smyslu. Hlášky jsou některé v celku povedené, ale už postrádají ten švih těch z prvního filmu. Dále pak Deucovi zákaznice, jsou opět všechny nějak fyzicky nebo i psychicky postižené. Stejně tak jako v prvním díle. Ovšem tady to už není tak nápadité, originální a vtipné jako v prvním dílu. Ve filmu mě, ale potěšily scénky narážející na Američany nebo na turisty v Evropě. No a co k filmu říci na závěr? Rob Schneider dělal, co mohl, ale laťku prvního, v celku povedeného filmu nepřeskočil. Takže 2 hvězdy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první díl mi toho času přišel příjemně ujetý, místy dokonce vtipný, a prvních několik minut z pokračování vypadalo taktéž slibně!! Jedničku navíc kritici zbaběle zametli pod koberec, ale dá se předpokládat, že si někteří z nich nechtěli připustit, že jim smolařský gigolo vykouzlil několikrát úsměv na tváři. Výsledkem pokračování je ale bezmocná tahanice o divákovu přízeň, která zoufale prohrává s neuvěřitelnou dávkou špatných gagů, špatného načasování, na tak kratičkou metráž i vleklým „dějem“ (dá-li se tomu tak říkat) a ani milovaný/nenáviděný Rob Schneider neměl co „hrát“ – i když rozhodně nepřestává fascinovat!! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi nevadí. Lehce fekální oddechovka, u které se člověk po těžkém dni docela slušně pobavil. Ale tohle?!? Dokoukala jsem to jenom proto, že jsem byla zvědavá, jak to skončí (a vězte, že konec je ještě o stupeň trapnější, než zbytek filmu). Je mi líto, ale něčemu, kde je jakž takž vtipný pouze T.J., respektive jeho šílené převleky, nedám ani hvězdu. Brr. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som žiadny posratý teploš. Len som sa mu pozeral do gatí, či ho má obrovského.“ Bavil som sa... a ani trocha sa za to nehanbím! No dobre, trocha. Nie som vysadený proti Robovi Schneiderovi. Nikdy som proti nemu nič nemal a pravdepodobne už ani mať nebudem. DEUCE BIGALOW: EURÓPSKY GIGOLO je, samozrejme, hovadina. Ale každému trocha skúsenejšiemu divákovi musí byť jasné, že niečo takéto musíte CHCIEŤ natočiť. To nie je fušerina. To je zámer. Tu musel režisér presne vedieť čo robí. Takže miera debility, sexizmu a spálených penisov je skutočne vysoká... a, nuž, ehm, riadne zábavná. Potešia delfíny, ´bábatko´, obed z WC, zlá cica, oslík a ohrýzanie bradaviek. Pričom na „vtipy na pokračovanie“ (napríklad kedy Eddieho Griffina najbližšie zasa niekto pristihne pri homosexuálnych prejavoch) som sa doslova tešil. Tieto vulgárne komédie sú niekedy vítaným oddychom. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno