Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je o třídu lepší než první díl a můžu říct, že jedna z nejvtipnějších komedií, co jsem kdy viděl!!!!:D První díl byl více seriozní (jestli se to tak dá vůbec nazvat) a byla to čistě relativně inteligentní komedie (jestli se to tak dá vůbec nazvat😂), ale dvojka je absolutně odlehčená parodie, která se nebere vůbec seriózně a střílí jeden gag za druhým, tuny hlášek a situací, které by člověk snad ani nevymyslel, no pro někoho možná bohužel na úkor toho, že se příběh odsouvá na vedlejší kolej, a tudíž odpůrci stupidních parodií budou film po 5 minutách vypínat. Tohle se řadí nově mezi moji novou topku, kterou si budu pouštět ješte hodněkrát, neskutečný nářez, který je ke konci vygradovaný ad absurdum a válel jsem se smíchy snad celou závěrečnou půlhodinu. Takové věci se mají pouštět na Vánoce, na KVIFF a ve školách! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bože, to je ale čuňárna! Váhám mezi odpadem a něčím. Pravda, místy vtipné, ale proč tak neuvěřitelně sprosté...Před lety by to muselo skončit v ranku pornografie, dnes to nasadila Markíza vpodvečer. Už kdysi mně to přišlo nechutné, nyní se nic nezměnilo - tudíž pro připomenutí stačilo pár minut. Nu, řada dětí si tímto určitě obohatila slovník, jiné nejspíš přivedou rodiče do trapných rozpaků. Tentokrát si citace odpustím... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vrchol zoufalosti. První díl měl dobrou myšlenku a byl i dobře uzavřen. Tohle byl jen marný pokus stavět na jeho popularitě a recyklovat, co se dalo. A když už přidat něco nového, tak už jen tak bezmyšlenkovitě a se vší hloupostí. Sice jsem se párkrát i zasmál, ale došlo i na to, že se mi z toho všeho zvedal leda tak žaludek. Ne, opravdu, některé části fekálního humoru byly moc i na mě.. Ale zde tomu lidi nafaří skoro 50%. Za co? Já tak shovívavý nebudu. 20% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes si slně vyčítám, že jsem se vůbec dodíval do konce, což bylo utrpení, nezasmál jsem se snad ani jednou, pak tedy nechápu to rozporuplné hodnocení, protože by to mělo být spíš jasný odpad pro každého.//JEDEN Z NEJHORŠÍCH FILMŮ CO JSEM VIDĚL. Mimojiné abych citoval asi nejslavnějšího filmového kritika Rogera Eberta: ,,Agresivně špatný film, jako by se tvůrci snažili o utrpení publika.'' ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)

Reklama

Reklama