Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neskutočne dobré zakončenie trilógie, kde všetky prvky s predošlých dvoch dielov sa stretnú a spravia finále také aké si ho táto séria zaslúži. Neviem či sa v tomto smere jedná o dokonalí film ale vedzte keď vám poviem že keď prekúsnete trochu slabšiu dvojku , trojka vám to vynahradí. Jedná sa o návrat Leunga a Laua do ich predošlých úloh a opäť predvádzajú herecký koncert, hlavne u minga kd prepadá šialenstvu a u Yana ľúbostná pararela ktorá je roztomilá a vtipná. A tu sa prejavuje geniálnosť režisérov ktorý stvorili geniálnu sériu ktorej rozumejú a ktorá vyžaduje vašu maximálnu pozornosť a potom vás odmení skvelým príbehom a záver bol absolútne nečakaný . Mal som hubu dokorán a nevedel som čo povedať. Inak sú to už len samé superlatívy. Vrele odporúčam. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Závěrečný dl trilogie je o třídu lepší než dvojka, ale na originalitu a půvab prvního dílu prostě nemá. Děj se na rozdíl od dvojky taky posunuje kupředu, ale množství snových variací je možná až příliš velké. Jako samostatný film nekoukatelný, musíte znát první díl. A přestože jinak dobrý, stále zbytečný. Takže doporučuji jen první díl a na zbytek se zvysoka ... ()

Reklama

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Třetí díl trilogie balancuje velmi na hraně mezi sofistikovanou skládačkou a nekonzistentním slepencem - a místy mi jeho doslovnost byla skoro až na obtíž - protože zejména u první Volavky mě (kromě jiného) hodně potěšilo, že se polopatismům celkem úspěšně vyhnula. Snaha dotáhnout, zalepit, zaplácnout - a nastavit - i místa, která to ani v nejmenším nepotřebovala, tak u mě výsledný dojem poněkud shazuje. Nicméně všechny ty nové kontexty a odstínky a dějotoče mě dost bavily, a sledovat Minga, kterak se sype jako domeček z karet, bylo svým způsobem strhující (kudos to Andy). Třetí díl sice je slabší než oba předchozí - ale pořád ho hodnotím velmi vysoko. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevyznal jsem se v tom. Hromada náhledů do minulosti, proplétání do současnosti, plno různých postav, u kterých mi unikají souvislosti atd. Takže z děje mám pěknej guláš. Z šikmookejch mám zas nudle a z filmu celkově houby s voctem. Je to hodně ukecané a málo akce. Hlavně pasáže u psycholožky byly totální ztráta času, zdlouhavost sama a zářnej příklad nudy. Rozuzlení mnou pohnulo maximálně tak, že se mi v obličeji projevil tik. Ze série Volavky stál za to v podstatě jen první díl. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dôstojné zavŕšenie "Volavkovskej" trilógie znova úspešne kombinuje prvky drámy s minimom akcie, napätia i veľmi precíznej réžie a celkového formálneho prevedenia, pričom sa príbeh uzatvára trochu "prekvapivým" smerom, kedy zistíme, že celé to mohlo byť úplne inak, keby... :-). Po retrospektívnej 2.časti sa v tomto záverečnom dieli ocitáme v období po "jedničke", ale pozor!!! Tento diel nadväzuje na alternatívny záver "jedničky", ktorý bol uvedený na ázijskej verzii DVD edície. Pre fanúšikov prvých dvoch dielov "must-see"! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama