Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Má to sice nálepku Starship Troopers - Hvězdná pěchota, ale společné to má pouze známé pěchotní brouky. Netušil jsem, že to může být tak strašné. Čekal jsem minimum, ale i přesto to dokázalo velmi zapůsobit ještě hůře. Richard Burgi se sem sice hodí, ale radši bych ho viděl po boku Johna Rica. Ti herci byli taktéž obzvláště před srdečním selháním a ty podrthly ještě trapné dialogy o ničem. Je to televizní film, ale to už se radši podívám na nějaký český Tv film a budu určitě spokojen více. ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Pan Tippett určitě neměl nikdy šáhnout na režírování! Jeho pokus o natočení volného pokráčování Hvězdné pěchotí je schopné zabít vše i předlohu s kterou to má společné snad jen námět. Naprosto demetní dokumetární začátek a konec ve smyslu znechucení z vojenské propagandy(která není v knize a ve filmu je decetně satirována, zde ji ukazuje jako něco co má za úkol lidem vypláchnout mozek a ti co už slouží jsou z ní znechuceni). Příběh je taky celej takovej smrdutej. A ač jsem se snažil přehlídnout nějaké efektové nedostatky snahu vnést něco nového(a špatného) tak mě tento počin naprosto znechutil a 2* dávám jen díky tomu že je to HVĚZDNÁ PĚCHOTA!! ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zďaleka nie až taká hrôza, ako by sa podľa tunajších hodnotení a komentárov mohlo zdať. Treba asi hneď na začiatku akceptovať fakt, že je to direct-to-DVD za pár šupov a teda nemá žiadny zmysel porovnávať to s Verhoevenovým drahým veľkofilmom. Pretože lacnota, vďaka ktorej sa to celé odohráva v jednom objekte obkľúčenom chrobákmi, je jediná vážnejšia výhrada, ktorá mi napadá. Dej a dialógy vykazujú prekvapivo nízky koeficient stupidity (napokon, napísal to Ed Neumeier, scenárista jednotky a autor takých sci-fi klasík ako napr. RoboCop) a akcie, chrobače a gore efektov je dostatok. Triky sú v rámci skromných možností možno až nadpriemerne dobré. V rámci všetkých tých direct-to-DVD sequelov, ktorými sú teraz zahltené videopožičovne, fakt znesiteľný kus. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Horda nepřátelských brouků je zpátky, ale bez elitního týmu vedeného zkušeným Paulem Verhoevenem jde dle očekávání jen o slabý odvar, který se posouvá do roviny jedné velké anekdoty. Atmosféra akční propagandistické prvotiny, která byla náležitou ukázkou „žánru“, je ta tam a prázdné, tupé herecké nádoby jako by navíc celý tenhle projekt úmyslně zesměšňovaly. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak blbě vypadají pokračování dobrého prvního dílu, když se natáčení svěří neschopnému režisérovy s katastrofickým scénářem. Při prvních minutách jsem nemohl věřit svým očím a hlásal jsem: „to snad už není možné“. Špatné herecké obsazení, dialogy které snad psalo malé děcko a akční záběry, které mě spíše rozesmály. Když to celkově shrnu, tak bych film po první hodině hodnotil odpadem, ale našlo se zde pár momentů, který tento počin zachraňují(hlavně mírně povedené efekty, které na televizní film vypadají dobře). Hodnotím 1 hvězdičkou, ale nechybělo málo, a dal bych odpad!... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Postava kapitánky vesmírnej lode, ktorú v predchádzajúcom filme Hviezdna pechota (1997) stvárnila Brenda Strong, zomrela. Napriek tomu sa herečka objavila aj v tejto snímke, ale v inej úlohe. (AxelWers)

Reklama

Reklama