Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

I Verhoeven natočil podle Heinleinovy předlohy film, který toho s knihou nemá mnoho, ovšem drsňácká atmosféra ve které hoši z mobilní pěchoty žijí je podle mne přítomna v obou dílech. Tento film je již jen urážkou jména Starship Troopers (a je jedno jestli zrovna myslím knihu nebo film), protože atmosféru nemá žánou a vše je zpřeházené. Po technické stránce je "dvojka" na úrovni venezuelských telenovel - jediný lepší trikový záběr je ukradený z šest let staré "jedničky", jinak je to děs a hrůza, například ta robotická protéza ruky - to je snad špatný vtip. P.S: Myslím že v Heinleinově ani Verhoevenově světě by vojáka, který ztratil nůž, bičování nečekalo... ()

Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to má pokračování?To bylo první,co mě napadlo,když jsem v půjčovně uviděl tenhle filmík.Bez mučení se přiznám,že Verhoevenovu Hvězdnou pěchotu miluju.Tak jsem to zkusil.Blbej nápad.Kouzlo původního filmu bylo v tom parádním nadhledu a satiře.Kam se to sakra všechno podělo?!Je mi jedno,že to mělo mizernej rozpočet a šlo to rovnou na DVD.Aspoň něco kromě brouků to s jedničkou mít společnýho mohlo!Ale ne.Tohle je prostě blbost toho nejvyššího kalibru,nuda a ještě ke všemu se to bere vážně!No potěš!5 % ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Toto se snad ani neda nazyvat pokracovani. Mozna jenom volne volne pokracovani. Klasicka vyvrazdovacka akorat vrah neni clovek ale brouk. Tak uz vim kam zmizel Nathan z Eureky (i kdyz byla natocena pozdeji). no celou dobu premyslim kdo je horsi jestli Alien a nebo Arachnid. Takze 1 a 1/2* za to ze to je sci-fi a hral tam Ed Quinn a 1* za film. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrné sci-fi béčko/céčko, vykrádající několik podstatně lepších sci-fi áček (zvláště "Aliens"), ale vzhledem k nulovému očekávání nejsem zklamaná a zdejší mizerné hodnocení mě docela překvapuje. Zblitek "Doom" má více než 2x tolik procent, přitom jde o ještě slabší a dementnější -píp-ovinu. Nejspíš zase davová psychóza, někdo dal v úvodu odpad a zbytek se přizpůsobil, aby nebyl za blbce;-). Pokud pro vás první "Hvězdná pěchota" není nedotknutelný kult, dá se pokračování bez problému dokoukat do konce, i když postrádá humor, schopnějšího režiséra i scénáristu, vyšší rozpočet i již zmíněnou originalitu a vlastně se svým předchůdcem nemá skoro nic společného. Možná, kdyby to neneslo slavné jméno, byli by hodnotící podstatně shovívavější. Pro mě snesitelný průměr - objektivně je to na 2*, ale mně je toho filmu prostě líto. 50% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme nalhávat tenhle film jedničce nesahá ani po hmyzí kotníčky, ale jako takovej temnej malej bráška to neurazí. Jak film plynne, atmosféra houstne a na konci už je to opravdu brutální vybíjená a já se překvapivě bavil. Erotiku si zde také užijete takže si to shrneme. Pokud máte rádi nízkorozpočtové sci-fi horory, kde se sexuje, stříkají litry krve a nakonec už lítají ruce, nohy, hlavy, střeva a postavy padají jak mouchy po zásahu repelentem tak se budete bavit. Jen musíte překousnout, že s jedničkou to má společné asi jen to téma. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

Reklama

Reklama